Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 16 Februari 2015

Hot!! Fast selling skirt pallas

Alhamdullillah rezeki dari Allah.. Allah ingat sokmo kat kita sebab tu dia bagi rezeki kat kita kan.. Alhamdullillah. . Semoga kita akan sentiasa ingat kat DIA juga..

Saja je tengahri nak bagitau skirt dan seluar pallas memang terlajak hot sampai stok in hand habis dan kat kebanyakkan supplier yang selalu ambil almost sold out gak.. warna yang selalu promote la.. lain2 warna yang tak nak banyak je kat supplier.

Lagi pun jual murah2 je skirt dan seluar pallas ni serendah rm25 sahaja.. kos pos sem rm6, ss rm10 sahaja.. bukan apa yang tinggi lampai, berisi, chubby dan semua golongan boleh pakai skirt dan seluar pallas tau uolls. So tak perlu nak risau kalau tak muat.. apa2 la.. hihi.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...