Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 7 Februari 2015

Baju kurung lace yang super hot

Lama rasanya tak update pasak baju kurunh lace.. maklum je la sejak berpindah ke malasan nak ambik stok jauh2 haha.. apa2 ni ada stok lagi tau.. hujung bulan nie pun akan restok lagi mana yang patut ye sebab permintaan yang super ohsem untuk baju kurung lace.. boleh beli sepasang atau baju sahaja tau..

Normal rm75 sepasang.. insyallah tahun admin #JomSinggahShoppe akan review harga baru.. biar benda lain naik mendadak tapi Jom Singgah Shoppe maintain dengan harga murah..  customer lak jangab minta diskaun lak kalau item dah murah.. kekadang saya sanggup lepas sebab harga customer bawah dari harga modal ye..

Meh la usha mana yang patut ye.. nanti kita snap sepasang lak ye.. mana tau berkenan dihati. Kalau sapa2 ada ig meh follow laju @jom_singgah_shoppe sebab item menarik tertarik dan insyaallah akan diupdate setiap masa..

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...