Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 17 Januari 2015

Restok Skirt dan Seluar Pallas yang hot


Hot ke?? Haha. Bukan hot sangat tapi permintaan untuk skirt dan seluar pallas sangat meletuuupp2 gitu.. dari saiz xs to xxxl boleh pakai. Si tinggi lampai pun boleh pakai gak ye.. setakat tinggi 168cm. Boleh tahan gak la ye.

Mungkin sebab shape pallas tu gak yang buat ramai yang suka kan. Pastu harga terlajak murah lak serendah rm25 sahaja tapi belum masuk postage tau..  utk pos sem 1-2helai rm6 sahaja. Mana sabah serawak rm10 sahaja.  Murah2 je. Kalau beli lebih bagi diskaun sket tapi jangan lak minta sampai bawah harga borong..


Ni ka rupa seluar dan skirt pallas tu ye. Simple dan cantik. Yang penting selesa dipakai bagi yang suka pakai skirt n seluar kembang.

Meh pakat pilih dan beli ye mana warna yang berkenan dihati tau.. sms / wassap 0199517292 ye.  Mana ada ig pakat follow @jom_singgah_shoppe laju2.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...