Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 20 Januari 2015

No more shave tau... skali wax terus licin...


Berita baik untuk suka wax kat spa tu.. pasni xyah gi wax kat spa dah.. kat rumah pun jadi.. jom kita remove semua hair yang tak berkenan dihati ye.

Lepas ni tak yah nak cabut sampai juling mata atau shave tau sebab guna wax ji terus licin je.. apa lagi meh usha2 Organic Wax Hair Removal yang super dooper ohsemm ni tau. Dah pakai sekali.. 4kali wax terus clear kat area bawah tangan je la.. lain hair biasa2 je.

Apa yang hebat nya wax ni??

➜ PERTUMBUHAN BULU ROMA JADI LEBIH LAMBAT, BERKURANG DAN LEBIH HALUS.

➜ DENGAN PENGGUNAAN BERTERUSAN IA MAMPU MELENYAPKAN SEMUA BULU ROMA ANDA DARI TUMBUH SEMULA.

➜ DAN YANG PENTING KULIT ANDA BERSIH, CERAH DAN LEMBUT BERBANDING SEBELUMNYA.

inilah produk yang anda cari..

ORGANIC HAIR REMOVAL WAX.
HOMEMADE 100%

Dibuat dari bahan asli dan selamat untuk kulit!

Rahsia tradisi sehebat rawatan laser!

Sesuai digunakan oleh semua wanita dan lelaki untuk membuang bulu/rambut seperti:

▶ Bulu roma di muka

▶ Bulu roma di lengan/betis

▶ Bulu dada/janggut/misai/jambang (untuk lelaki)

▶ Bulu ketiak

▶ Bikini area

Price : RM 35

COD and Postage are available!! Complete with

1 jar wax
Instruction
12 cotton strips
4 wooden stick

sms / wassap 0199517292 terus ye kalau berminat. Ada ig meh follow ig @jom_singgah_shoppe lelaju sebab selalu update kat ig gak..

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...