Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 2 Januari 2015

FREE POSTAGE untutk Kimono Cardigan FLoral n Stripe



Assalamualaikum dan selamat tengahari. Macam lama tak update apa2. haritu seminggu takleh wat apa sebab dilanda ujian Allah dengan banjir besar kat kelantan, Tapi alhamdulillah semua selama ye. 

2015 dah ye.. insyaallah more diskaun untuk cardigan, blouse dan skirt menanti anda semua. meh usha mana yang berkenan dihati. kali ni nak offer cardigan dulu ye. super dooper special price menanti tau. Biasa RM29, pos sem rm6, ss rm10 tapi kali nak bagi FREE postage tau. Jimat banyak tu.. FREE POSTAGE. Apa lagi meh la usha n rembat terus ye. Jangan risau stok semua dijamin baru dan tak tengelam banjir pun. Jangan risau lak,, sebab banyak sangat soklan cepu mas sejak dah ok dari banjir..

Suka pakai outer wear macam cardigan semua tu??.. meh usha cardigan yang comel2 nie. Cardigan ada banyak ada 2 jenis sekarang nie iaitu Floral Kimono Cardigan dan Stripe Kimono Cardigan. Semua digayakan untuk gaya normal ataupun santai ye.. Nak normal, pink kerongsang elok2 memang nampak comel je.. Kalau nak santai2 boleh biar terbuka dengan pemakaian inner yang cantik menarik kat dalam ye..

Meh tengok2 dulu kimono cardigan ye.. mana tau ada berkenan dihati tau..


Floral Kimono Cardigan


Stripe Kimono Cardigan

 Macam comel je.. cantik je.. Kalau dah berkenan baik pm laju2 ye.. Normal RM29 Sahaja tapi belum masuk pos ye.. Pos Sem RM6, SS RM9. Tapi kali ni nak bg FREE POSTAGE.. FREE POSTAGE tau.. JIMAT berganda RM6 sem, RM10 ss.. cuma perlu bayar RM29 sahaja.. 

Tapi kalau dah berkenan baik PM ye, mana tau dapat harga murah2.. diskaun rm1-2.. huhu.


Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber / Wechat - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe  ================================================================       
  Instagram
  

  Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google +  
 
  Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   



Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir



  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292



IG - @pokoksena85
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 



Blog:- 



FanPage -  
http://www.facebook.com/JomSinggah09 
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...