Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 30 Januari 2015

Free 3balang PopiaSimpulanKasih dan minikaripapgiant


Sapa orang kuantan yang baca post ni sangat dialu2kan untuk datang event #GarageSale1.0 ye.. pada 31Jan to 1Feb2015 ye..

Ni berita baik sapa yang ada ig meh pakat follow ig @jom_singgah_shoppe lelaju ye.. sebab admin @jom_singgah_shoppe nak bagi free gift masa event tu.

#Assalamualaikum #SelamatPagi semua.  Sempena harini jumaat yang penuh barakah admin @jom_singgah_shoppe berbesar hati nak bagi #freegift  #snekfree untuk bakal datang event #GarageSale1.0. .
.

3 balang #PopiaSimpulanKasih #PopiaSimpulKasih dan 3balang #minikaripap #minikaripapgiant sahaja.. kalau ada orang #kuantan meh komen kat ig tau "Saya nak" dan 6 orang terawal akan dapat #snekfree ye. .

Makan dan share feedback ye.. share kat ig sebagai review la kalau anda betul sukakannya.. kalau ada feedback negative sila bgtau admin untuk perbaiki dan kebaikan pada masa depan...

Lokasi 137 kg pelindung, #beserah.

Save the date 31-01Feb2015 untuk #GarageSale1.0 di #Beserah #Kuantan. Macam2 ada. #hargaterlajakmurah ni.. #hargamurah sepanjang 2hari ni ye.. 31Jan ada #makan2 #free.
.
Orang  #kemaman #gebeng #balok #batuhitam #pelindung #beserah #kuantan dan sekitarnya ye.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...