Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 15 Januari 2015

Coming soon tunggu..


Coming soon.. Jom Singgah Shoppe akan mengembang bisnes yang ada.. insyaallah kedai akan dibuka di ketereh kelantan.. berita baik untuk ore kelate ni.. banyak skirt murah berdoooh nie. Meh pakat jengguk nanti tapi bulan dua la deh sebab loni under renovation lagi.

Buat kedai simple je.. sebab space sangat limited. Sekadar untuk display pakaian dan slot juga dibuka untuk berminat nak letak barang by congsiment. Tapi bila dah siap baru akan war2 sebab taktau banyak mana space untuk vendor.

Landmark kedai nie berhadapan dengan majlis dearah ketereh, giat mara ketereh, shell ketereh. Kalau ore situ mesti tau majlis dearah ketereh mana.

Jawapan SegeraName:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...