Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 15 Januari 2015

Baju muslimah frozen kanak2


Item terbaru in da house of jom singgah shoppe tau.. Baju tshirt frozen tapi more pada tshirt muslimah ye.. anak dara mesti suka kalau pakai tshirt muslimah yang comel nie. Sapa yang minat frozen, kebanyakkan kanak2 sangat suka kartun frozen. Kalau ada tshirt muslimah frozen bertambah2 la suka nya kan..

Meh tengok mana yang berkenan dihati ye.. ada 4warna semuanya iaitu biru, pink, merah dan purple. Saiz bermula dari saiz 20 hinggan 34 ye. Anak2 sekolah rendah pun boleh muat je.

Apakata tengok ukuran dulu.. baru senang wat pilihan kan.. tak gitu momi dadi.

Saiz 20

Bahu 8.5"
Dada 22
Labuh tangan 13"
Labuh 23"

Pinggang 115-22"
Punggung 25"
Labuh 19.5

Saiz 22

Bahu 7.5"
Dada 24"
Labuh tangan 14"
Labuh 24"

Pinggang 15-24"
Punggung 26"
Labuh 20"

Saiz 24

Bahu 9.5"
Dada 26"
Labuh tangan 15"
Labuh 25"

Pinggang 16-26"
Punggung 27"
Labuh 22.5"

Saiz 26

Bahu 10.5"
Dada 28"
Labuh tangan 16.5""
Labuh 25"

Pinggang 16-26"
Punggung 29"
Labuh 23.5"

Saiz 28

Bahu 11.5"
Dada 28"
Labuh tangan 17"
Labuh 27"

Pinggang 17-26"
Punggung 30"
Labuh 25"

SaiZ 30

Bahu 12"
Dada 29"
Labuh tangan 17"
Labuh 28"

Pinggang 18-26"
Punggung 30"
Labuh 26"

SaiZ 30

Bahu 13"
Dada 32"
Labuh tangan 18"
Labuh 29"

Pinggang 18-28"
Punggung 32"
Labuh 28"

SaiZ 34

Bahu 14"
Dada 34"
Labuh tangan 19"
Labuh 30"

Pinggang 18-30"
Punggung 34"
Labuh 30"

Kalau dah rasa berkenan meh sms / wassap 0199517292 terus la. Pilih warna berkenan dan beli terus sementara harga murah serendah rm25 sahaja tau.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...