Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 31 Januari 2015

Live Update Garage Sale 1.0 Kuantan


Live update untuk event #GarageSale1.0 kat #beserah #kuantan ye.. mana yang free kat area kuantan meh la singgah ye sebab banyak item tengah sale dengan harga terlajak murah sungguh tau..

Untuk item dari @jom_singgah_shoppe
#popiasimpulankasih #popiasimpulkasih
#MiniKaripapGiant #minikaripap
#inaihomemade
#skirtpallas
#seluarpallas
#skirtpallazo
#seluarpallazo
#skirtduyungplain
#skirtduyungsongket

Untuk item dari @pemborong_maruku
#kekchocmoist
#kekcheeseleleh
#pretzel #maruku
#bahulu
#coklat
#chocolicious
Dan pelbagai makanan yang sedap2 tau.. roti sarang lebah pun ada yang hot debooomm.

Lain2 ada set cadar dan shawl.. meh pakat singgah kat 137 kampung pelindung beserah.

Landmark Dr bandar uturn kat #poliklinikbeserah dan ambil lorong kiri depan #JPA. Event belakang kedai runcit riezky ye..

Sms / wassap 0199517292

Progress utk Garage Sale Kuantan..


Memalam masih berjaga.. nak setup mana yang patut.. malam nie share pic snek dulu ye.. Macam2 ada tau.. dengan harga terlajak murah nie.. serendah rm1.50 hingga rm15 untuk makanan..

Antara snek yang available esok ye untuk #GarageSale1.0 di #Beserah #Kuantan. .

Available adalah #PopiaSimpulanKasih #PopiaSimpulKasih #minikaripapgiant #minikaripap,  #maruku #MarukuRempah #MarukuCheese #MarukuKacangHijau #bahulu #coklat #chocolicious #kek (pelbagai jenis kek ye) #kekchocmoist #kekcheeseleleh
#pretzel.
.

#hargaterlajakmurah dan murah nie serendah dari Rm1.50 hingga RM15 ye.. kalau beli banyak insyallah diskaun sket la ye.. meh pakat singgah kat 137 kampung pelindung beserah.. .

landmark dr bandar uturn kat #poliklinikbeserah dan ambil lorong kiri depan #JPA. Event belakang kedai runcit riezky ye.. .

Sms / wassap 0199517292

Meh pakat singgah ye.. mana tau ada berkenan dihati.. nanti free doorgift samada shopping atau tak tau.. singgah je..

Jumaat, 30 Januari 2015

Free 3balang PopiaSimpulanKasih dan minikaripapgiant


Sapa orang kuantan yang baca post ni sangat dialu2kan untuk datang event #GarageSale1.0 ye.. pada 31Jan to 1Feb2015 ye..

Ni berita baik sapa yang ada ig meh pakat follow ig @jom_singgah_shoppe lelaju ye.. sebab admin @jom_singgah_shoppe nak bagi free gift masa event tu.

#Assalamualaikum #SelamatPagi semua.  Sempena harini jumaat yang penuh barakah admin @jom_singgah_shoppe berbesar hati nak bagi #freegift  #snekfree untuk bakal datang event #GarageSale1.0. .
.

3 balang #PopiaSimpulanKasih #PopiaSimpulKasih dan 3balang #minikaripap #minikaripapgiant sahaja.. kalau ada orang #kuantan meh komen kat ig tau "Saya nak" dan 6 orang terawal akan dapat #snekfree ye. .

Makan dan share feedback ye.. share kat ig sebagai review la kalau anda betul sukakannya.. kalau ada feedback negative sila bgtau admin untuk perbaiki dan kebaikan pada masa depan...

Lokasi 137 kg pelindung, #beserah.

Save the date 31-01Feb2015 untuk #GarageSale1.0 di #Beserah #Kuantan. Macam2 ada. #hargaterlajakmurah ni.. #hargamurah sepanjang 2hari ni ye.. 31Jan ada #makan2 #free.
.
Orang  #kemaman #gebeng #balok #batuhitam #pelindung #beserah #kuantan dan sekitarnya ye.

Selasa, 20 Januari 2015

No more shave tau... skali wax terus licin...


Berita baik untuk suka wax kat spa tu.. pasni xyah gi wax kat spa dah.. kat rumah pun jadi.. jom kita remove semua hair yang tak berkenan dihati ye.

Lepas ni tak yah nak cabut sampai juling mata atau shave tau sebab guna wax ji terus licin je.. apa lagi meh usha2 Organic Wax Hair Removal yang super dooper ohsemm ni tau. Dah pakai sekali.. 4kali wax terus clear kat area bawah tangan je la.. lain hair biasa2 je.

Apa yang hebat nya wax ni??

➜ PERTUMBUHAN BULU ROMA JADI LEBIH LAMBAT, BERKURANG DAN LEBIH HALUS.

➜ DENGAN PENGGUNAAN BERTERUSAN IA MAMPU MELENYAPKAN SEMUA BULU ROMA ANDA DARI TUMBUH SEMULA.

➜ DAN YANG PENTING KULIT ANDA BERSIH, CERAH DAN LEMBUT BERBANDING SEBELUMNYA.

inilah produk yang anda cari..

ORGANIC HAIR REMOVAL WAX.
HOMEMADE 100%

Dibuat dari bahan asli dan selamat untuk kulit!

Rahsia tradisi sehebat rawatan laser!

Sesuai digunakan oleh semua wanita dan lelaki untuk membuang bulu/rambut seperti:

▶ Bulu roma di muka

▶ Bulu roma di lengan/betis

▶ Bulu dada/janggut/misai/jambang (untuk lelaki)

▶ Bulu ketiak

▶ Bikini area

Price : RM 35

COD and Postage are available!! Complete with

1 jar wax
Instruction
12 cotton strips
4 wooden stick

sms / wassap 0199517292 terus ye kalau berminat. Ada ig meh follow ig @jom_singgah_shoppe lelaju sebab selalu update kat ig gak..

Sabtu, 17 Januari 2015

Restok Skirt dan Seluar Pallas yang hot


Hot ke?? Haha. Bukan hot sangat tapi permintaan untuk skirt dan seluar pallas sangat meletuuupp2 gitu.. dari saiz xs to xxxl boleh pakai. Si tinggi lampai pun boleh pakai gak ye.. setakat tinggi 168cm. Boleh tahan gak la ye.

Mungkin sebab shape pallas tu gak yang buat ramai yang suka kan. Pastu harga terlajak murah lak serendah rm25 sahaja tapi belum masuk postage tau..  utk pos sem 1-2helai rm6 sahaja. Mana sabah serawak rm10 sahaja.  Murah2 je. Kalau beli lebih bagi diskaun sket tapi jangan lak minta sampai bawah harga borong..


Ni ka rupa seluar dan skirt pallas tu ye. Simple dan cantik. Yang penting selesa dipakai bagi yang suka pakai skirt n seluar kembang.

Meh pakat pilih dan beli ye mana warna yang berkenan dihati tau.. sms / wassap 0199517292 ye.  Mana ada ig pakat follow @jom_singgah_shoppe laju2.

Berita baik untuk orang kuantan ye


Sapa orang kuantan angkat tangan laju2 ye. Sebab owner JomSinggahShoppe nak sale harga murah kat kuantan tau..

Event
GARAGE SALE 1.0

Tarikh

30 Jan start kul 3petang
31Jan makan2 free (ala2 opening gitu.. ada tester )
1feb15 sale mcm biasa

Alamat::

Lot 137 Kg pelindung,
Beserah,26100 Kuantan,
Pahang
.
Landmark:
jabatan pertahanan awam (masuk lorong kiri  berhadapan JPA kalau dari baloo), tadika sri permai, kedai runcit pelindung riezky
.
Orang  #kemaman #gebeng #balok #batuhitam #pelindung #beserah #kuantan dan sekitar meh pakat singgah ye..

Khamis, 15 Januari 2015

Coming soon tunggu..


Coming soon.. Jom Singgah Shoppe akan mengembang bisnes yang ada.. insyaallah kedai akan dibuka di ketereh kelantan.. berita baik untuk ore kelate ni.. banyak skirt murah berdoooh nie. Meh pakat jengguk nanti tapi bulan dua la deh sebab loni under renovation lagi.

Buat kedai simple je.. sebab space sangat limited. Sekadar untuk display pakaian dan slot juga dibuka untuk berminat nak letak barang by congsiment. Tapi bila dah siap baru akan war2 sebab taktau banyak mana space untuk vendor.

Landmark kedai nie berhadapan dengan majlis dearah ketereh, giat mara ketereh, shell ketereh. Kalau ore situ mesti tau majlis dearah ketereh mana.

Baju muslimah frozen kanak2


Item terbaru in da house of jom singgah shoppe tau.. Baju tshirt frozen tapi more pada tshirt muslimah ye.. anak dara mesti suka kalau pakai tshirt muslimah yang comel nie. Sapa yang minat frozen, kebanyakkan kanak2 sangat suka kartun frozen. Kalau ada tshirt muslimah frozen bertambah2 la suka nya kan..

Meh tengok mana yang berkenan dihati ye.. ada 4warna semuanya iaitu biru, pink, merah dan purple. Saiz bermula dari saiz 20 hinggan 34 ye. Anak2 sekolah rendah pun boleh muat je.

Apakata tengok ukuran dulu.. baru senang wat pilihan kan.. tak gitu momi dadi.

Saiz 20

Bahu 8.5"
Dada 22
Labuh tangan 13"
Labuh 23"

Pinggang 115-22"
Punggung 25"
Labuh 19.5

Saiz 22

Bahu 7.5"
Dada 24"
Labuh tangan 14"
Labuh 24"

Pinggang 15-24"
Punggung 26"
Labuh 20"

Saiz 24

Bahu 9.5"
Dada 26"
Labuh tangan 15"
Labuh 25"

Pinggang 16-26"
Punggung 27"
Labuh 22.5"

Saiz 26

Bahu 10.5"
Dada 28"
Labuh tangan 16.5""
Labuh 25"

Pinggang 16-26"
Punggung 29"
Labuh 23.5"

Saiz 28

Bahu 11.5"
Dada 28"
Labuh tangan 17"
Labuh 27"

Pinggang 17-26"
Punggung 30"
Labuh 25"

SaiZ 30

Bahu 12"
Dada 29"
Labuh tangan 17"
Labuh 28"

Pinggang 18-26"
Punggung 30"
Labuh 26"

SaiZ 30

Bahu 13"
Dada 32"
Labuh tangan 18"
Labuh 29"

Pinggang 18-28"
Punggung 32"
Labuh 28"

SaiZ 34

Bahu 14"
Dada 34"
Labuh tangan 19"
Labuh 30"

Pinggang 18-30"
Punggung 34"
Labuh 30"

Kalau dah rasa berkenan meh sms / wassap 0199517292 terus la. Pilih warna berkenan dan beli terus sementara harga murah serendah rm25 sahaja tau.

Jumaat, 2 Januari 2015

Chiffon Long Cardigan


Sapa peminat long cardigan boleh usha ye.. gaya long cardigan memamg urmmm.. cantik menarik tau tapi ada pink sahaja skrang nie. Apa lagi wahai peminat2 long cardigan dan warna pink meh usha mana yang patut ye.

Permintaan tinggi untuk long cardigan ni tapi sayang supplier xda keluaran lagi setakat nie. Ada pink sahaja setakat ni untuk long cardigan.

Free saiz sampai L ye. Material chiffon non lining. Boleh pakai dengan inner atau jubah yang terus ye dan tambah gaya dengan long cardigan yang superhot nie.. .

Harga rm75 termasuk pos ye..

HOT!!! Skirt Duyung Songket

Antara skirt HOT meletop adalah skirt duyung songket printed. Memang laris macam goreng pisang panas la kiranya.. antara sebab retis macam Nora Danish dan Fasha Sandha pun pakai tau uolllsss.. Mak buyong pun boleh pakai.. jadi tak perlu risau nak pakai.. free saiz sampai XL ye.. Harga RM50 free postage sem ye.



Skirt Duyung Crepe

Skirt duyung terbaru kat Jom Singgah Shoppe ye. Comel dan material lebih tebal dan berkualiti ye. Tapi jangan risau sebab harga memang murah giler.. murah sangat la ye serendah rm23 sahaja.. pos rm6 sem, rm10 ss ye.

Meh usha dulu skirt duyung crepe nie. mana tau berkenan dihati, free  je cuci mata nie,, haha. Material Lyra crepe. Free saiz sampai XL ye.


FREE POSTAGE untutk Kimono Cardigan FLoral n Stripe



Assalamualaikum dan selamat tengahari. Macam lama tak update apa2. haritu seminggu takleh wat apa sebab dilanda ujian Allah dengan banjir besar kat kelantan, Tapi alhamdulillah semua selama ye. 

2015 dah ye.. insyaallah more diskaun untuk cardigan, blouse dan skirt menanti anda semua. meh usha mana yang berkenan dihati. kali ni nak offer cardigan dulu ye. super dooper special price menanti tau. Biasa RM29, pos sem rm6, ss rm10 tapi kali nak bagi FREE postage tau. Jimat banyak tu.. FREE POSTAGE. Apa lagi meh la usha n rembat terus ye. Jangan risau stok semua dijamin baru dan tak tengelam banjir pun. Jangan risau lak,, sebab banyak sangat soklan cepu mas sejak dah ok dari banjir..

Suka pakai outer wear macam cardigan semua tu??.. meh usha cardigan yang comel2 nie. Cardigan ada banyak ada 2 jenis sekarang nie iaitu Floral Kimono Cardigan dan Stripe Kimono Cardigan. Semua digayakan untuk gaya normal ataupun santai ye.. Nak normal, pink kerongsang elok2 memang nampak comel je.. Kalau nak santai2 boleh biar terbuka dengan pemakaian inner yang cantik menarik kat dalam ye..

Meh tengok2 dulu kimono cardigan ye.. mana tau ada berkenan dihati tau..


Floral Kimono Cardigan

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...