Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 31 Disember 2015

Blouse / Kemeja serendah RM25 sahaja exclude postage tau..



Assalamualaikum dan selamat malam semua. Lama macm tak update apa tapi aktif kat FB Jom Singgah Shoppe dan Ig @jom_singgah_shoppe. Jangan lupa singgah kalau ada yang berkenan dihati ye. Kalau ada ig n fb boleh jenguk2 direct ye sebab sana semua detail ada ye.. senang sket nak cuci mata kan..

Memalam ni nak update pasal blouse dan kemeja dengan harga terlajak murah ye iaitu serendah rm25 sahaja exclude postage tapi min pembelian 2helai ye. Normal price rm28 sahaja exclude postage. Harga masaih dikatakan murah juga kiranya..

Meh usha dulu ye.


Khamis, 24 Disember 2015

Jumaat Sabtu hari untuk memberi.. FREE POSTAGE SEM



Alhamdulillah berita baik untuk pengemar skirt, seluar dan blouse terlajak murah di Jom Singgah sebab sebab admin dengan berbesar hati nak bagi FREE Postage Sem ye dengan pembelian mana 3helai (boleh mix skirt, seluar n blouse tau).




#OfferbyJSS

Dengan terma n syarat. Refer harga asal ye bukan harga promosi, harga borong ke.. harga beli dua dot dot ke.. harap maklum. Tapi kalau betul berminat sila roger laju2. Apa lagi meh la jenguk skirt, seluar dan blouse yang super hangat dipasaran dan harga terlajak murah. Lepas tu siap nak bagi FREE POSTAGE lagi tau tapi sem sahaja la.. kalau SS kena tambah kos sket la.. harap maklum.

Button Long Top yang simple dan santai


Assalamualaikum dan selamat petang. Lama rasa tak update kat blog nie. Seminggu dah jadi ibu berpantang, tu yang susah sket nak update apa2 tapi postage sentiasa ada ye. Meh usha mana yang berkenan dihati ye. Harga terlajak murah sokmo ye. harga terendah dengan kualiti super tip top la ye .

Meh usha latest blouse iaitu button long top. Simple dan santai je tau sebab totally plain sahaja kali.. Takda patch langsung kat lengan. Pattern lama yang love dan circle patch memang susah nak dapat stok dah. Asyik timbul pattern baru je skrang



‪#‎LooseTopByJSS‬

Button Long Top

1helai rm29 sahaja exclude postage
2helai rm25/helai exclude postage. #beli2helairm50 sahaja exclude postage

Jumaat, 4 Disember 2015

Skim Paling Cepat Kaya Kaya didunia



Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pepagi ni nak share pasal Skim Paling Cepat kaya didunia. tapi kena istiqamah dalam melakukannya la ye.. sama gak macam dhuha.. bukan dhuha sehari terus dapat impaknya.. Tapi secara berterusan, insyaallah Allah makbulkan apa yang hendaki.

Lepas baca post ni boleh la start ye Solat Fajr - Skim paling cepat kaya didunia.. kalau dah kul 0500 seda baik bngun terus ye sebab ni masa terbaik untuk kita memohon apa yang patut.. #PeringatanDiriSendiri juga. Maklumlah nak bangun pagi memang liat sket.  


Khamis, 3 Disember 2015

Cara mudah dan senang laksanakan Solat Sunat Dhuha



Ni copy n paste sebab malas nak karang sendiri - tq  fazlinazrin.blogspot.my ye. Mohon copy step yang simple untuk solat sunat dhuha nie. Semoga bermanfaat untuk semua ye.



Solat Dhuha merupakan amalan sunat yang di galakkan kita amalkan nya. Ia dikatakan sebagai "pembuka rezeki" sebagaimana yang di nyatakan dalam hadis Rasulullah tercinta kita SAW.  

Solat ini boleh dilakukan 2, 4, 6, hingga 12 rakaat. 

Jom Dhuha semua..








Jom dhuha semua.. 

Dhuha adalah rezeki.. tapi kena jadikan sebagai rutin harian.. bila dah selalu buat jadi seronok tau sampai nak tinggal pun sedih.

Doa Solat Dhuha

Skirt Labuh yang sesuai untuk si tinggi lampai dan saiz plus ye




Jangan risau dan gundah ye semua terutama yang tinggi lampai dan saiz plus sebab ada skirt labuh yang sesuai untuk hangpa semua. Jemput cuci mata dulu ye n tengok ukuran skali la ye.. Mana tau memang confirm muat la kiranya.. labuh insyallah memang cukup labuh dan sangat sesuai untuk si tinggi lampai.

Harga insyallah sentiasa murah hanya di Jom Singgah Shoppe ye serendah RM20 -29 sahaja exclude postage ye. Boleh usha mana yang bekenan dihati dan jangan lupa shopping ye.



Ukuran Skirt Flared Zigzag / Chevron 

Pinggang 26 - 36" 
Punggung 50" 
Labuh 42" 
Lilitan bawah 76" 

Saiz - free saiz n muat sampai xl 

Material - Thick Cotton 

Motivasi Pagi.. suntikan kata positif setiap pagi ye





Setiap pagi suntikan perkara positif dalam diri kita ye untuk kekal bersemangat sepanjang hari.. insyallah. 

Antaranya adalah ::

♡ Akulah yang terbaik

Rabu, 2 Disember 2015

Kenapa Rezeki susah nak masuk?





Kenapa Rezeki susah nak masuk? Kekadang memang akan tertanya2 sendiri juga kan. Kenapa? Mengapa? Apa2 pun mesti ada sebab kena Allah kurangkan rezeki kita.. 

- Berkira untuk membantu memudahkan hal yang baik

Selasa, 1 Disember 2015

Punjabi Blouse Chiffon serendah Rm25 sahaja (Min 2helai)



Assalamualaikum dan selamat malam semua.. memalam nie nak share berita baik bagi pengemar setia Punjabi Blouse Chiffon  ye sebab admin nak bagi murah2 ye.. harga terlajak murah dan terlajak laris.. baru post kat ig n fb dah banyak msg masuk tapi sy penting yang betul2 berminat sahaja ye.. serius n payment la.. jangan lak tabur janji nak bankin tapi senyap sampai sudah.. huhu. Apa2 pun bagitau dulu ye.. nak survey, nak book dan sebagainya.

Harga serendah RM25 sahaja exclude postage tapi kena beli 2 helai ye. Kalau nak beli sehelai pun boleh je RM28 sahaja ye.. exclude postage. Kos postage Sem RM6, SS RM10 sahaja.




Ukuran Punjabi blouse chiffon free saiz

Bahu 14"
Dada 36"
Labuh tangan 20"
Labuh inner 26"
Labuh outer 41"
Lebar 23"
(Bawah ada curve sket kiri kanan n belakang ye)

Skirt Flared Bow Wide







Tinggi lampai?? Saiz Plus2?? Alahai suisah nak cari skirt yang sesuai. Meh usha dulu ye sebab Skirt Flared Bow Wide sangat2 sesuai untuk si tinggi lampai dan saiz plus2 ye. Meh la usha ukuran dulu ye.. 

Apa Backout Buyer nie ye??







Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Saja nak tergoogle pasa backout buyer nie dan nak cerita pengalaman diri sejak 7tahun bergelar Online Seller nie. Saya jenis tak kisah, ada payment ada barang. Kalau lambat, jual kat customer yang betul2 nak. Sebab ada customer suka tabur janji yang tak pasti.. kata nak bankin petang nie.. esok pagi la.. time gaji la tapi akhir tak jadi lak.. Tu sebab sy lebih pentingkan yang wat payment (nak bagi diskaun pun suka sangat2)

Isnin, 30 November 2015

FREE POSTAGE sem sehingga 4Dec15 nie




Berita baik untuk pengemar skirt/seluar dan blouse murah ye sebab admin dengan bermurah hati nak bagi Free Postage sehingga 4dec15  nie.. Pilih mana yang berkenan dihati ye.. Item under JSSsalekaw2 pun valid untuk offer nie tapi payment mestilah dalam masa 24jam (dengan kata lain nak bagi untuk serius buyer dan betul2 berminat sahaja ye) bukan buyer yang kata nak bankin petang nie tapi senyap sampai sudah.. huhu. Saya tak kisah kalau anda tak berminat, saya hanya nak memberi pada berminat je la ye.

Jumaat, 27 November 2015

Blouse Simple dan berwarna warni



Assalamualaikum dan selamat petang semua.. macam lama kesunyian blog nie kan tapi takper kat media sosial lain masih ada update ye.. boleh usha kat FB Jom Singgah Shoppe atau Ig @jom_singgah_shoppe ye untuk perkembangan terbaru. Yang pasti item yang terlajak laris dengan harga terlajak murah. Quality insyallah sama dengan seller lain je tau cuma admin tak suka nak markup berlebihan je.


Jom usha simple blouse yang colourfull.. yang penting comel dan labuh hingga lutut ye. Boleh mix n match dengan skirt flared pallazo, skirt pallazo crepe ke.. pilih mana yang berkenan dihati ye. Harga pun terlajak murah je tau serendah rm29 sahaja exclude postage atau rm23 sehelai kalau beli min 3helai exclude postage. (boleh mix dengan long top patch yang lain juga ye).

Offer sampai hujung bulan nie - beli 3helai mix skirt /seluar/blouse dapat free postage SEM ye tapi harga retail la ye.


Ukuran Long Top Patch 3tone

Bahu 16"
Dada 37 - 43"
Labuh tangan 21"
Labuh 35" ( shape curve )
Lebar 34"

Material knitted cotton

free saiz n advise sampai xl ye.

Ahad, 22 November 2015

Skirt Flared Zigzag sesuai untuk si tinggi lampai ye..




Harini cuci mata tengok skirt comel dan terlajak murah je ye.. Mana tau ada yang berkenan dihati ke. Kalau dah berkenan boleh refer uikuran dan contact owner terus ye. Offer skrang beli 3helai skirt (mix mana2 skirt) dapat FREE POSTAGE tau.

Ni lak Skirt Flared Zigzag (terlajak laris gak sebab sangat sesuai untuk si tinggi lampai ye). Labuh mencecah 42" tau.. Harga pun masih murah je rm28 sahaja exclude postage. Offer skrang beli mana2 3helai skirt atau seluar dapat FREE POSTAGE SEM




Ukuran Skirt Flared Zigzag / Chevron 

Pinggang 26 - 36" 
Punggung 50" 
Labuh 42" 
Lilitan bawah 76" 

Saiz - free saiz n muat sampai xl 

Material - Thick Cotton 

Skirt Flared Pallazo Stripe



Lama tak update pasal skirt flared pallazo belang nie ye.. harga sentiasa sama sebelum ni dan akan datang cuma stok agak terhad ye. Meh la usha dulu ye mana tau ada berkenan dihati ke. Sesuai yang tinggi lampai juga ye sebab labuhnya mencecah 41" ye. Leh refer ukuran kat bawah. Harga terlajak murah serendah rm20 sahaja exclude postage ye. Beli 3helai mix dengan mana2 skirt lain boleh dapat FREE POSTAGE sem ye untuk masa terhad la ye.



Ukuran Skirt Pallazo Stripe 

Pinggang 26-32" 
Punggung 30-48" 
Labuh 41" 
Lilitan bawah 84" . 

Material cotton + lyra.. lembut dan sejuk

Saiz - Free saiz sampai XL ye..

Perbezaan Skirt Duyung Crepe dan Skirt Pallazo Crepe



Assalamualaikukm dan selamat pagi semua. Macam lama je tak update kat blog.. insyallah rasanya tak berhabuk lagi la ye ye.. huhuh.

Pepagi nak bagitau pasal skirt yang tengah hot iaitu skirt duyung crepe dan skirt pallazo crepe (yang ni kategori flared juga tapi kembang tak besar sangat berbanding skirt yang lain2 ye. Jom la refer pic bawah nie ye. Semoga terjawab sket persoalan dihati ye. Harga terlajak murah je serendah rm25 sehelai exclude postage. Kalau beli 3 helai free postage sem ye. SS kena tambah sket la.



Ukuran skirt duyung crepe 

Pinggang 27-34, 
Punggung 31-38", 
Labuh 40" 
Lilitan bawah 52" - advise sampai L 

Ukuran Skirt Pallazo crepe

Pinggang 28-36", 
Punggung 38-46", 
Labuh 40", 
Lilitan bawah 68" - advise sampai xl

Material - lycra crepe stretchable ( ada setengah seller pangil cotton spandex sebab material sama je macam dengan cotton spandex) - tebal dan tak melekat kat badan ye.

Sabtu, 7 November 2015

[JSS Sale] Loose Top serendah RM20 sahaja tau..



Meh usha mana yang berkenan dihati ye.. harga terlajak murah tau.. serendah rm20 sahaja.. rm20 sahaja exclude postage.. Kos pos sem rm6, ss rm10 sahaja..




[JSS Sale] Skirt Tutu serendah RM20 sahaja..



Skirt tutu in house untuk harga terlajak murah dan stok terhad tau. Meh tengok2 dulu mana tau ada yang berkenan dihati ke.



Ukuran Skirt Tutu

[JSS Sale] Seluar Pallazo Chiffon serendah RM20 sahaja..



Ni lak Seluar Pallazo Chiffon ye tapi bukan pallazo chiffon 2in1 ala yuhanis tu.. ni Seluar Pallazo Chiffon semata-mata dan takda skirt kat luar.. harap maklum.. huhu. Harga serendah RM20 sahaja untuk Seluar Pallazo Chiffon.

Warna yang available untuk Seluar Pallazo Chiffon adalah pink, purple, dark purple dan maroon ye.. Meh usha2 mana yang berkenan dihati. Kalau dah berkenan dengan Seluar Pallazo Chiffon, cepat2 rembat ye sebab stok sangat terhad nie.



Ukuran Seluar Pallazo Chiffon

[JSS Sale] Skirt Chiffon serendah RM20 sahaja..



Sapa peminat tegar skirt chiffon?? Angkat tangan laju2 sebab onwer nak bagi skirt chiffon dengan harga terlajak murah serendah rm20 sahaja exclude postage tau. Tapi ada 6 warna je la skrang ye. Boleh usha mana yang berkenan dihati, pastu leh contat owner terus ye.




Jom usha ukuran skirt chiffon dulu ye.. kalau confirm muat insyallah boleh rembat terus ye.

Pinggang 25-28", 
Punggung 40" 
Labuh 38"

Saiz - Free saiz n muat sampai L

Material - CHiffon full lining dan sequin.

Skirt Flared Pallazo Crepe in house



Assalamualaikum dan selamat pagi. Macam berhabuk sket blog sebab tak sempat nak update apa2 sehari dua nie. Harini nak update pasal offer yang terlajak murah tau.. ada yang serendah RM20 sahaja exclude postage tapi untuk skirt flared pallazo crepe nie RM25 sahaja ye exclude postage.

Boleh cuci mata dulu mana yang berkenan dihati.. berminat leh la contact terus owner sms/wassap 0199517292



Ukuran skirt flared pallazo crepe

Pinggang 28-36", 
Punggung 38-46", 
Labuh 40", 
Lilitan bawah 68" 

Saiz - Free saiz n muat sampai xl

Material - Lyra Crepe stretchable (tebal dan sangat selesa dipakai)

Khamis, 29 Oktober 2015

Long Top Patch - Love, Circle, 3Tone (update 29oct15)



Bagi peminat loose top patch yang jenis labuh dan kembang sket kat bawah beoleh refer latest post ye.. Sebab tiap kali restok tak semua warna available dan tak semua patch datang warna yang sama asyik berubah setiap masa.. kalau dapat sama alhamdulillah sesangat sebab takyah nak snap banyak kali.. huhu.

Jom cuci mata dulu ye.. apa2 p[un kena contact admin terus ye sebab item nie sangat fast selling dan harga terlajak murah kan.

Harga

1helai RM29 sahaja exclude postage. Kos pos sem rm6, ss rm10.
3helai keatas rm23/helai. Kos pos lak bergantung pada kuantiti ye.



Ukuran Long Top Patch (Love / Circle)

Skirt Duyung Floral on sale..



Lepas cuci mata tengok skirt duyung cpre plain, meh cuci mata tengok skirt duyung corak floral lak ye sebab warna ni dah last stok tau.. Sapa cepat dia dapat la kiranya..

Skirt duyung Floral

Harga RM25 sahaja exclude postage
Kos Pos sem Rm6, SS RM10.

beli 2helai dengan RM22/helai. Kos pos Sem rm9, SS RM15

Ukuran skirt duyung floral

Pinggang 28-34", 
Punggung 30-36" 
Labuh 39"

Skirt Duyung Crepe in house



Assalamualaikum dan selamat pagi.. jap je nak masuk tengahari.. cepat masa berlalu.. baru siap kemas rumah , basuh baju dan semua yang berkenaan boleh leh ngadap laptop update mana patut.. huhu.

Harini banyak nak update pasal skirt dan loose top yang hot dan fast selling ye. Insyallah harga sentiasa murah hanya di Jom Singgah Shoppe ye. Jangan lupa cuci mata mana yang patut.. mana tau mata berkenan boleh tengok ukuran n pilih warna yang berkenan dihati.

Skirt Duyung Crepe

Harga Rm25 sahaja exclude postage
Kos pos Sem rm6, SS RM10

6helai keatas RM20 kira harga borong, Kos pos depend pada kuantiti ye.


Ukuran Skirt duyung crepe

Pinggang 27-34, 
Punggung 31-38", 
Labuh 40" 

Rabu, 28 Oktober 2015

Chiffon Dress dengan LILITAN LACE JSS0233



Bagi peminat tegar lace, apa kata usha Chiffon Dress dengan LILITAN LACE JSS0233 ye mana tau ada yang berkenan dihati. Semua harga offer sekrang nie untuk stok terhad la ye..

Normal RM120 Free postage Sem

Tapi time offer nie, harga terlajak murah ye..

OFFER RM109 Free Postage SEM sahaja...



Ukuran detail Chiffon Dress dengan LILITAN LACE JSS0233

Dress terlajak LARISS sebab kecomelan dan simple



Dress yang terlajak laris setakat sampai ada yang borong sampai 10helai tau.. borong dapat harga murah sket la ye tapi tak banyak beza juga dengan retail sebab saya pun markup sket je.. Maklumlah nak bagi harga terlajak murah dan mampu milik untuk semua. Apa lagi jom usha Chiffon Dress JSS0303  nie ye..


Normal RM105 exclude postage

Tapi sekarang ada offer tau.

Offer RM100 Free POSTAGE sem sahaja.. SS still kena tambah sket untuk kos pos.



Maxi Long Dress JSS0236




Assalamualaikum dan selamt pagi semua. Harini rasa nak update stok available untuk dress je.. Insyallah harga terlajak murah untuk anda semua ye.. Meh la cuci mata dulu la.. mata tau ada berkenan dihati.

Maxi Long Dress JSS0236 

Normal RM90 Free Postage Sem

Offer RM80 sahaja free postage sem untuk stok terhad ye.. meh usha dulu ye..free je cuci mata.




Detail Ukuran Maxi Long Dress SRCE0236

BREASTFEED BUTTON

LENGTH : 55"
SHOULDER : 15"
BUST : 40"
WAIST : 38"
ARM LENGTH : 22"
ARMPIT WIDTH : 18"
(FIT UNTIL 44))

Material HIGH QUALITY LYCRA STRETCHABLE

Ahad, 25 Oktober 2015

Berat Badan turun 1kg dalam seminggu.




Ni pengalaman diri sendiri selama seminggu nie. Bukan nak diet pun dengan kata lain cuma nak kurangkan berat atau maintain je dulu sebab susah juga kalau setiap minggu naik sekilo. Ketara kan kenaikan berat badan sejak preggy nie.. tapi mendadak naik sejak sebulan dua nie je sampai kena check up seminggu sekali sebab nurse nak monitor kenaikan berat badan.

Alhamdulillah,  dalam masa seminggu amalkan Mineral Essence Immune Booster dan drop few titik dalam juice seperti lime juice, sunquick juice dan tea hijau setiap hari berat badan turun sekilo lak tu walaupun jadual makan macam biasa je cuma tak makan lewat malam je la.. Siang hari makan macam biasa je.. So harini tak perlu la jumpa doktor sebab berat badan dah turun sket.. kalau naik lagi memang kena refer doktor la..  Alhamdulillah.. istiqamah dan terus berusaha kan..

Mineral Essence - Mineral Ion Tulen dari Australia..




#MineralEssence #ImmuneBooster

Mineral ion tulen dari Australia. . 

Mineral essence immune booster adalah produk dari Queensland Australia yang kaya dengan zat galian (minerals) serta unsur surih yang tulen dan pekat. Bahan ni diperoleh secara semulajadi dari laut Australia. . . 

Jumaat, 23 Oktober 2015

Kawan Baru - Mineral Essence Immune Booster




New frenz in house ‪#‎MineralEssence‬ ‪#‎ImmuneBooster‬. Nak tambah mana zat galian yang masih kurang kat dalam badan nie.. sakit dalam takda orang tau kan. Mana tau boleh kurus ke..huhu sebab sejak preggy nie setiap minggu naik 1kg lol.. nurse pun tanya kenapa.. haha. Susah nak cakap tu, maybe makan malam kot sekarang.. kalau lewat je tidur mesti rasa lapar je memanjang. Nak detox untuk kurus takda la sebab tengah pregnant kan.. atleast nak maintain je la.. takda la naik yang mendadak plus tampil lebih sihat..
Ni nak share kisah mak saya ye
Dari sebotol terus rembat 10botol untuk kekawan sebab mak yang dah amalkan seminggu nie kata 
"darah tinggi normal walaupun tak makan ubat spital dah.. kalau asyik high je memanjang kalau tak makan ubat spital. Badan rasa segar sket je amalkan mineral essence nie". Pastu pantang nampak kekawan yang ada masalah kesihatan pasti dia nak bagi free sample (kira titiskan 21drops Mineral Essence kedalam botol 1.5liter air)

Dress Hot dan terlajak lariss..



Berita baik untuk pengemar dress labuh warna lembut sebab admin nak bagi offer tau untuk dress nie. Mana tau berkenan dihati ke.. boleh usha2 mana yang patut.

Normal RM105 exclude postage

Offer RM100 sahaja FREE POSTAGE SEM
Best offer in town tau untuk stok terhad la ye..


Chiffon dress ni ada 6 warna yang cantik menarik ye iaitu Grey (last stok dah ye,- lain2 masih availabl), biru, Lite brown, Pink, Purpe dan Turquiose. Sebelum tu meh usha ukuran ye.. senang nak pilih muat ke tidak ye..

Ukuran Chiffon Dress JSS0303

Dress labuh yang hot & Gojesss



Petang2 nie meh usha dress labuh lak ye.. Mana tau tengah cari dress yang sesuai ke.. range harga serendah rm40 to rm110 ye. Berbeza setiap design. Meh usha dulu la, kalau nak tau detail boleh refer pada code dress dan klik pada label yang ada kat sebelah kanan nie.



Skirt Flared untuk si tinggi lampai



Terlalu tinggi?? Susah nak cari skirt kembang sebab semua macam senteng je. Apakata usha Skirt Flared Zigzag nie dulu ye.. latest in house Jom Singgah Shoppe. Harga pun masih mampu milik ye iaitu serendah RM28 sahaja exclude postage.

Harga Skirt Flared Zigzag
Rm28 exclude postage
Kos Postage Sem RM6, SS RM9 sahaja.

Beli 2helai Skirt Flared Zigzag, diskaun menanti anda.. Insyallah.

Jom la usha teaser dulu sebab tak sempat nak snap full picture lagi ye.. Insyallah harini atau esok akan diupdate, so stay tuene semua ye terutama yang tinggi lampai tu.



Ukuran Skirt Flared Zigzag

Pinggang 26 - 36" 
Punggung 50" 
Labuh 40.5" 
Lilitan bawah 76" 
Saiz - free saiz n muat sampai xl 

Flared Skirt yang terlajak laris serendah RM25 sahaja tau



Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pepagi ni nak update pasal flared skirt la pulak ye.. Isnyallah harga yang ditawarkan sentiasa murah ye iaitu serendah RM25 sahaja exclude postage untuk flared skirt -  Skirt Flared Pallazo (paling laris setakat nie) dan Skirt Flared Pallas ye. Skirt kembang lebih diminati lebih pemakaian yang lebih sopan.. takda ketat sangat.. flowy je bila pakai kan.

Jom la usha dulu mana yang berkenan dihati


Selasa, 20 Oktober 2015

Skirt dan Seluar cotton murah serendah rm20 sahaja..



Jom usha skirt duyung, skirt acut dan seluar pallazo cotton lak ye. Material memang selesa dan sangat2 lembut ye.. Mak buyong dan plus saiz pun muat kalau pakai skirt dan seluar ni sebab material stretchable. Cotton nie bukan cotton biasa tu ye.. tapi cotton lyra stretchable ( sama macam material instant shawl ala lofa tu ye..cotton lyra)

Harga Rm20 sahaja exclude postage
Kos Postage sem Rm6, SS Rm10

Skirt Chiffon dengan sequin Belt serendah RM20 sahaja




Best offer in town tau sebab Skirt chiffon dengan sequin belt  serendah rm20 sahaja eclude postage. Stok terhad ye..meh pakat rembat mana yang dah berkenan dihati. Jangan tunggu lama2 nati habis dirembat orang..

Normal RM25 Exclude postage
Offer RM20 sahaja exclude postage
Kos postage Sem RM6, SS RM10 sahaja ye.. #JSSsalekaw2

Jom cuci mata dulu tengok Skirt chiffon dengan sequin belt yang terlajak murah dan terlajak comel nie ye..


Skirt dan seluar terlajak murah dan laris..



Assalamualaikum dan selamat tengahari ye.. Alhamdulillah baru settle semua keje rumah boleh boleh mengadap laptop jap.. kalau tak malam asyik berebut dengan anak je la.. huhu.

Harini kita bercerita pasal skirt / seluar yang terlajak murah dan terlajak laris ye.. Insyallah harga sentiasa murah di Jom Singgah Shoppe plus lak ada few item yang tengah sale kaw2 nie tau.. kalau ada ig boleh follow @jom_singgah_shoppe ye dan klik #JSSsalekaw2 ye.


Jom usha dulu ye mana yang berkenan dihati..



Ahad, 18 Oktober 2015

Bus Tent untuk Si manja..



Jom usha khemah untuk aktiviti indoor lak.. senang pasang khemah n letak mainan dalam tu.. tentu si manja jarang sepahkan main luar kawasan khemah tu.. Harga Bus tent insyallah sentiasa murah ye.. serendah RM90 sahaja Free Postage Sem thru Airpak/ABX


Harga Bar Tent 

RM90 Free Postage Sem (Poslaju Tambah RM3)
SS tambah RM10 


Children's tent in the form of buses
Dimensions: 160 x 80 x 94




Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...