Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 5 Disember 2014

Minyak Ajaib - Minyak Jimat Petrol

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Lama rasa tak update info selain pakaian ye.. tapi pepagi nak share pasal minyak ajaib.  Apa yang ajaib sangat pasal minyak ajaib ni ye.. haha. Bukan apa sekarang kegunaan minyak sangat ketara kan.. kalau dulu dalam rm60 setangki tapi sekarang dekat rm75 gak untuk setangki penuh keta  kalau travel jauh lagi la.. xyah cakap la penggunaan minyak macam air kan.. mungkin salah sebab barang yang penuh dalam kereta sepanjang perjalanan.

Just nak share.. adik yang bagi minyak ajaib nie.. dia yang suh try tapi alang nampak perbezaan tak salah tolong promote skali ye.  Alang2 dah guna kan. Semalam dari kelate ke kuantan.. penggunaan minyak petrol dalam setangki sahaja - rm65 lebih kurang gitu. Lebih jimat sket dari sebelum balik dari kuantan ke kelate sebelum ni penggunaan setangki dan separuh tangki - kegunaan lebih kurang rm90 gak.. plus banyak barang dalam keta (biasa la peniaga tegar.. haha, pergi dan balik sentiasa penuh keta).

Tapi alhamdulillah jimat la sket. Kalau jenis suka travel memang highly recommended la guna minyak ni. Dapat la jimat sket tapi secara berterusan la ye. Ahad ni lak nak try keta wira yang sememang lagi teruk penggunaan minyak.. haha..

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...