Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 2 Disember 2014

Fasha Sandha pun pakai Crown Skirt Duyung Excslusive.

 Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Mak buyong tapi nak cari skirt comel2 atau mix n match mana yang berkenan dihati ye. Meh usha dulu mana yang patut ye. Aritu ada singgah kat IG Fasha, nampak dia pakai skirt duyung songket yang tengah hot.. design Crown. Memang comel meletop habis.. Masa tu masa pregnant.. elok je mak buyong pakai skirt duyung songket.. Kain tebal dna tip top comel.. pinggang stretch sampai 42". Kira dari sampai XS to XL muat je.. jangan risau ye. Mesti ada tertanya, kalau sampai xl printed tu tak tercabut ke?? Baca SINI ye sebab dah diexplain sebelum nie

Jom usha2 dulu.. cuci mata dulu ke..


So tak perlu risau mak buyong yang bergaya sakan.. skirt duyung songket memang muat untuk XS sampai XL ye.. Kalau besar lagi tak digalakkan takut koyak jahitan lak..


Ni antara pattern yang hot iaitu Crown dan Songket. Memang comel sangat. Material pun sedap dipakai, selesa.. Nak mix dan match pun boleh je.. boleh match dengan blouse sequin ke.. kimono cardigan ke.. kimono kebaya ke.. semua comel2 je..


Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber / Wechat - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe  ================================================================       
  Instagram
  

  Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google +  
 
  Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   



Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir



  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292



IG - @pokoksena85
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 



Blog:- 



FanPage -  
http://www.facebook.com/JomSinggah09 
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe




Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...