Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 22 November 2014

Tampil Elegan dengan Simple Blouse Sequin

Assalamualaikum dan selamat tengahari semua.

Sapa peminat blouse sequin?? Mesti ramai yang sukakan nak yang pakai malam.. bersinar bab cahaya gitu. Cantik dan menarik ye. Meh la usha blouse sequin yang comel dan cantik menarik nie.

Ni la blouse sequin tu ye. Cantik dan menarik kan?? Huhu poyo je owner.. Usha la ye mana tau berkenan dihati ye. Harga pun murah blouse sequin nie serendah RM29. Pos Sem RM6, SS RM9.

Ukuran Blouse Sequin

Bahu 15.5"
Dada 38"
Labuh 26.5"
Labuh tangan 21"
Lebar tangan 8"



Nak tampak lebih bergaya dan elegan, boleh mix n match dengan skirt duyung songket ye. Menang cantik tau.. boleh tengok pic kat bawah nie ye. Skirt duyung songket serendah RM45 sahaja tapi kalau beli sepasang harga serendah RM69 sahaja tau.. Kos pos lak Sem RM9, SS RM13 sahaja.

Meh usha dulu la ye.. mana tau dah usha baru berkenan. Kalua tak jelas boleh singgah kat Album Fanpage Jom Singgah Shoppe --KLIK SINI.

Kalau belum LIKE Jom Singgah Shoppe boleh LIKE dulu ye.. Mana tau ada sale gempak nanti walaupu harga sentiasa murah nie. Ore kelate oyat Murah Senggoti la..


Ni lak ukuran skirt duyung songket ye..

-SKIRT DUYUNG SONGKET-

Getah dipinggang boleh stretch dari 24" sampai 42"

Material yang Stretchable Fit XS sampai XL tauuuu sggtt *Seriously cantik & selesa

*Labuh 100cm / 39"

*Preggy pun boleh pakai

Free Saiz dan muat sehingga saiz small XL









Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber / Wechat - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe  ================================================================       
  Instagram
 
Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google +  
 
  Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   



Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir



  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292



IG - @pokoksena85
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 



Blog:- 



FanPage -  
http://www.facebook.com/JomSinggah09 
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...