Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 24 November 2014

Stripe Kimono Cardigan yang terlajak comel dan MURAH

Assalamualaikum dan selamat malam ye.. baru sempat nak mengupdate stok mana yang baru masuk kat Jom Singgah Shoppe dan dah lama available kat online shoppe gak. Malam ni nak update pasal stripe kimono cardigan ye.. Insyaallah memang cantik sangat dan sesuai untuk tampil lebih langsing sebab belang tegak gitu.


Tadaaa.. ni stripe kimono cardigan tu ye.. Memang cantik mata memandang.. insyaallah harga pun murah sesangat la ye.. serendah rm29 sahaja tau.. murah dan sentiasa murah. Kos pos lak sem rm6, ss rm9 sahaja. Jom la tengok ukuran dulu ye mana tau dah berkenan sesangat..



Stripe Kimono Cardigan

Ukuran

Bahu 14"
Dada 38"
labuh 26"
labuh tangan 17.5"


Pink/cream
Biru/turquiose
Biru/pink


 

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber / Wechat - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe  ================================================================       
  Instagram
  

  Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google +  
 
  Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   



Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir



  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292



IG - @pokoksena85
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 



Blog:- 



FanPage -  
http://www.facebook.com/JomSinggah09 
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe



Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...