Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 20 November 2014

Skirt Salamo dengan harga kasih sayang je tau

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pepagi nak memberi mana yang patut.. Yang ni bukan nak memberi sepenuhnya tapi nak bagi harga kasih sayang sket untuk semua yang follow n singgah kat blog Jom Singgah shoppe ye.

Bagi yang suka pakai skirt saloma macam pic kat bawah nie boleh usha mana berkenan dihati ye. Tapi tak semua warna available... tapi sambutan yang menggalakan owner akan restok lagi ye.



Retail sebelum ni rm25 tapi kalau ni Jom singgah shoppe nak bg diskaun tau.. harga kasih sayang serendah rm20 sahaja.. stok terhad.. sapa cepat dia dapat ye.


Ni warna yang available

Darkcoklat
Royal blue
Darkgrey
Maroon
Hitam
Purple
Blue black
Purple pink

Kalau ada berkenan meh la usha cecepat dan pm sms / wassap 0199517292 terus ye.


Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber / Wechat - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe 
================================================================       
  Instagram
 
Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google +  
 
  Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   
 




Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir


  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292


IG - @pokoksena85
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 


Blog:- 




FanPage -  
http://www.facebook.com/JomSinggah09 
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...