Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 22 November 2014

Skirt Duyung Songket Terbaik.. Nak tau KENAPA??

Ada gak yang bertanya skirt duyung songket nie tak mengecut ke.. printed tercabut ke. Insyaallah setakat ni takda lagi complain walaupun dah pakai lama tau.

Kita buat perbandingan sebab banyak pattern skirt duyung songket nie.. ada yang mahal dan ada yang murah ye.

 Antara soklan cepumas yang selalu diterima

1) "Salam nak tanya kain ni kalau basuh kecut tak kain dia? sbb kawan saya ckp lepas basuh kain dia kecut".

.
2) "Kalau basuh guna mesin tercabut tak print dia?".
.
3) "Betul ke kain ni XL boleh pakai sbb kawan saya ckp cutting kecik sgt".
.
4) "Kenapa saya tgk online shop lain ada jual murah dari u?" 


Disebabkan oleh soalan2 pelik ni dah dapat tau skirt ni dah ada imitation punya but trust me quality mmg tak sama ini perbezaan dia.
.
a) corak yg sama tapi warna pudar.
.
b&c)selepas basuh kain akan kecut,senteng & print tanggal.
.
d) perbezaan original cutting sebelum basuh mmg sgt kecik bayangkan selepas basuh?.
.
So harap ini dapat menjawab soalan u guys so better bayar lebih skit rm5-10 for high quality


Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber / Wechat - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe  ================================================================       
  Instagram
 
Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google +  
 
  Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   



Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir



  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292



IG - @pokoksena85
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 



Blog:- 



FanPage -  
http://www.facebook.com/JomSinggah09 
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe



Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...