Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 15 November 2014

Skirt Duyung Songket Exclusive

 Assalamualaikum dan selamat pagi semua.

Jom pepagi ni usha skirt songket yang hot meletopp gitu. Bukan apa sebab skirt duyung songket memang comel dan sangat cantik.. Nora Danish pun pakai tau skirt duyung songket nie.. dia pakai warna gold. Material memang lembut dan sangat sejuk.. suka2. Meh la usha dulu mana tau ada berkenan dihati.. yahooooo.

Pattern Skirt Duyung Songket.






Comel2 kan pattern skirt duyung skirt nie ye. Apa lagi meh usha dengan owner lak.. bukan apa check stok la dear.. nak pakai bersantai dengan keluarga, kekawan.. nak pakai time dating dengan en suami pun boleh je.. superb comel dan gojess gitu.. Harga meletopp murah tau serendah RM45 sahaja sehelai atau beli 2 helai RM85 sahaja.. kos pos RM7 sahaja tau untuk sem / SS rm9. Apa lagi cecepat la ye takut habis stok lak..

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber / Wechat - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe 
================================================================       
  Instagram
 

Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google +  
 
  Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   
 




Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir


  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292


IG - @pokoksena85
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 


Blog:- 




FanPage -  
http://www.facebook.com/JomSinggah09 
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

2 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...