Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 10 November 2014

Skirt Duyung Songket Exclusive

Minat skirt duyung tapi taknak yang plain?? Jom usha skirt duyun yang exclusive nie ye. ala macam songket gitu. Memang superb hot, terlajak laris dan terlajak murah.. hanya di Jom Singgah Shoppe tau.

Meh la usha dulu macamana rupa skirt duyung songket nie ye. Ada 6 pattern design yang cantik menarik tau.. ada warna gold dan silver sahaja setakat nie. Material skirt duyung songket ni adalah crepe high quality, lembut dan sangat best memakai sebab lembut je kan. Ibu preggy pun boleh pakai tau..


skirt duyung songket




Kalau dah berkenan baik pm lelaju ye. Jangan tunggu lama takut habis, bukan apa. kan asyik termimpi lak nak skirt duyung exclusive nie ye. Harga memang murah dan terlajak murah la ye serendah rm55 sahaja free postage sem, SS tambah rm4 ye... dan jangan risau sebab skirt nia memang original dan takkdan mengecut, printed tanggal ke.. dan warn amakin pudar. insyaallah takkan terjadi. Kalau beli harga special menanti anda ye, lagi la terlajak murah nanti.. menjunam murahnya iaitu serendah rm90 sahaja.. free pos sem lagi.


Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber / Wechat - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe 

================================================================       
  Instagram
 

Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google +  
 
  Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   
 



Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir

  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292

IG - @pokoksena85
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 

Blog:- 


  


FanPage -  
http://www.facebook.com/JomSinggah09   
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13


Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe



Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...