Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 14 November 2014

Sapa nak FREE SoftBook??

Ni hadiah khas untuk si manja tapi mak ayah la yang kena join tau. Kali ini khas untuk semua yang ada IG atau Intagram ye. Semua update dari sana sahaja. Contest pun memang simple sangat tak perlu nak tag kekawan lain kecuali tag banyak @jom_singgah_shoppe kat ig ye. Apa lagi bagi yang suka bergambar dengan si manja meh la join ye.


 @jom_singgah_shoppe nak bagi softbook percuma.. meh tengok2 dulu ye.. . . 

Syarat simple je.. . 

- Follow @jom_singgah_shoppe 
- Snap gambar family **yang penting kena ada gambar si manja ye. 
- tag @jom_singgah_shoppe 
- hastag #ContestSiManja #JomSinggahShoppe . . 


Ada dua 2 softbook sama macam dalam gambar ye akan diberikan secara percuma. Jom pakat join ye.. insyallah paling banyak LIKE akan dikira pemenang.. 

Tarikh akhir adalah 20Nov14 . #freesoftbook #contest #simanja #softbook

Apa lagi kalau dah ada akaun IG, meh pakat follow and join terus la #contestsimanja nie. Mana tau ada rezeki untuk si manja anda yang tersayang. Walaupun softbook tak mahal sangat sampai ratus2 tapi niat nak memberi. Semoga bermanfaat untuk si manja nanti.. amin

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber / Wechat - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe 
================================================================       
  Instagram
 

Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google +  
 
  Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   
 




Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir


  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292


IG - @pokoksena85
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 


Blog:- 




FanPage -  
http://www.facebook.com/JomSinggah09 
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...