Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 18 November 2014

Restok Skirt Duyung Songket

Alhamdulillah, sambutan memang mengalakkan.. jadi stok baru je restok untuk skirt duyung songket nie ye. Semua pattern available untuk skirt duyung songket warna gold dan silver. Semua dengan harga yang sangat menarik tertarik...

Meh usha rapat2 ye.. sapa cepat dia dapat. Harga serendah RM50 FRee postage sem, SS tambah RM3.


Ni la semua pattern yang available ye. Semua pun cantik2 sangat boss.. kalau nak kenduri kendara memang menyerlah dari jauh dah nampak.. wah comelnya.. apa2 usha la dulu ye.. mana tau berkenan dihati.

-Skirt Duyung Songket-

Getah dipinggang boleh stretch dari 24" sampai 42"

Material yang Stretchable Fit XS sampai XL tauuuu sggtt 

*Seriously cantik & selesa

*Labuh 100cm / 39"

*Preggy pun boleh pakai


















Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber / Wechat - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe 
================================================================       
  Instagram
 
Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google +  
 
  Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   
 




Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir



  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292



IG - @pokoksena85
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 



Blog:- 






FanPage -  
http://www.facebook.com/JomSinggah09 
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...