Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 18 November 2014

Long Kimono Kebaya yang terlebih HOT!!

Assalamualaikum dan selamat pagi semua..Pantai timur ni dah start musim hujan.. tiap hari hujan.. tapi nasib baik keje dari rumah, masih bekerja macam biasa sambil jaga anak..

Yang pasti Jom Singgah Shoppe akan menyediakan yang terbaik dengan harga runtuh untuk anda semua. Meh usha jangan tak usha.. semua pun cantik2 je. Pepagi ni kita usha long kimono kebaya - boleh dijadikan baju kebaya, blouse dan sesuai untuk match dengan apa pun. Kalau nak bersantai boleh match dengan seluar jeans je.. Kalau nak pergi kenduri kendara boleh match dengan skirt yang sepadan.. salah satu yang pernah saya pernah upload match dengan skirt duyung songket.. memang cantik tau.. cantik tips top murah..


Tadaa.. present long kimono kebaya ye.. skrang ada 3 warna dulu iaitu turquiose, kelabu dan hitam. Nanti kita update warna lain yang available. Harga terbaik serendah RM45 Free POSTAGE sem ye.. SS tambah RM3. Insyaallah kalau beli lebih JIMAT berganda2 tau.

-LONG KIMONO KEBAYA-

*Latest Chiffon Kimono Cardigan/Kimono Kebaya labuh


*Boleh pakai sebagai Cardigan


*Size :Free ! Fits S sampai L


Bahu: 14-15 "
Dada: sampai 36"
Panjang tangan: 23"
Labuh baju : 30"
 

Meh usha setiap warna lak ye. Mana tau lebih terang dan jelas ye.






Kalau dah berkenan baik PM terus ye.. bukan apa takut sold out.. huhu


Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber / Wechat - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe 
================================================================       
  Instagram
 

Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google +  
 
  Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   
 




Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir


  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292


IG - @pokoksena85
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 


Blog:- 




FanPage -  
http://www.facebook.com/JomSinggah09 
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...