Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 7 November 2014

Kebaya Moden Songket

Assalam. Lama tak update rasanya.. meh usha skirt dan baju kebaya moden lak ye. Harga giler murah tau. Nora danish pun pakai skirt duyung songket nie. Memang hot meletopp skrang ni. Lagipun sebab material memang cantik tau. Rugi tak beli kalau suka pakai kebaya moden songket.


Meh tengok gambar dulu ye..



Ni la baju kebaya moden songket ye.. memang match baju kebaya pendek sebab kat ada tangan ada hiasan songket macam kat skirt duyung songket. Kalau beli sepasang harga serendah rm90 free postage sem ye.. ss tambah rm5.


Kalau beli asing lain lak harga harganya..

Baju kebaya songket pendek rm45
Skirt duyung songket rm55
Semua free pos untuk sem je. Kalau sabah serawak kena tambah rm5 sahaja.


Jom tengok skirt pattern lain.. boleh mix n match ye ikut pilihan berkenan dihati.



Tada.. nie la antara pattern skirt duyung songket ye. Ada 6pilihan tau.. memang comel dan hot meletop.. harga pun terlajak murah tau.. kalau berkenan baik beli terua ye.. pm kalau nak harga diskaun sket..


Sms / wassap 0199517292

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber / Wechat - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe 

================================================================       
  Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google +  
 
  Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   
 



Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir

  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292

IG - @pokoksena85
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 

Blog:- 


  


FanPage -  
http://www.facebook.com/JomSinggah09   
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13


Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe



Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...