Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 15 November 2014

Blouse CHiffon Sequin in da house.

Rasa dah update kot pasal blouse chiffon sequin nie tapi harini kita update gambar setiap pic la.. bagi terang dan lebih cantik mata memandang gitu.. Nak mix n match dengan skirt chiffon pun boleh sangat dear..

 Ni 4 pilihan warna untuk Sequin Chiffon Blouse iaitu peach, blueblack, merah dan darkcoklat


Ukuran #SequinChiffonBlouse
Bahu 15.5"
Data 38"
Labuh 26.5"
Labuh tangan 21"
Lebar tangan 8"



Harga memang MURAH.. Serendah RM29 sahaja

Kos POS

Sem RM6
SS RM9

Meh usha setiap pic lak ye.. insyaallah memang comel kan.






 Macam ada berkenan dihati tak? Kalau ada cecepat la wassap admin nie. Ku tunggu mu wassap ye. Insyallah harga memang murah sokmo, kalau serius buyer sangat2 dialu2kan.

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber / Wechat - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe 
================================================================       
  Instagram
 

Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google +  
 
  Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   
 



Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir


  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292


IG - @pokoksena85
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 


Blog:- 




FanPage -  
http://www.facebook.com/JomSinggah09 
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...