Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 24 November 2014

Stripe Kimono Cardigan yang terlajak comel dan MURAH

Assalamualaikum dan selamat malam ye.. baru sempat nak mengupdate stok mana yang baru masuk kat Jom Singgah Shoppe dan dah lama available kat online shoppe gak. Malam ni nak update pasal stripe kimono cardigan ye.. Insyaallah memang cantik sangat dan sesuai untuk tampil lebih langsing sebab belang tegak gitu.


Tadaaa.. ni stripe kimono cardigan tu ye.. Memang cantik mata memandang.. insyaallah harga pun murah sesangat la ye.. serendah rm29 sahaja tau.. murah dan sentiasa murah. Kos pos lak sem rm6, ss rm9 sahaja. Jom la tengok ukuran dulu ye mana tau dah berkenan sesangat..

Sabtu, 22 November 2014

Skirt Duyung Songket Terbaik.. Nak tau KENAPA??

Ada gak yang bertanya skirt duyung songket nie tak mengecut ke.. printed tercabut ke. Insyaallah setakat ni takda lagi complain walaupun dah pakai lama tau.

Kita buat perbandingan sebab banyak pattern skirt duyung songket nie.. ada yang mahal dan ada yang murah ye.

 Antara soklan cepumas yang selalu diterima

1) "Salam nak tanya kain ni kalau basuh kecut tak kain dia? sbb kawan saya ckp lepas basuh kain dia kecut".

Tampil Elegan dengan Simple Blouse Sequin

Assalamualaikum dan selamat tengahari semua.

Sapa peminat blouse sequin?? Mesti ramai yang sukakan nak yang pakai malam.. bersinar bab cahaya gitu. Cantik dan menarik ye. Meh la usha blouse sequin yang comel dan cantik menarik nie.

Ni la blouse sequin tu ye. Cantik dan menarik kan?? Huhu poyo je owner.. Usha la ye mana tau berkenan dihati ye. Harga pun murah blouse sequin nie serendah RM29. Pos Sem RM6, SS RM9.

Ukuran Blouse Sequin

Bahu 15.5"
Dada 38"
Labuh 26.5"
Labuh tangan 21"
Lebar tangan 8"


Khamis, 20 November 2014

Skirt Salamo dengan harga kasih sayang je tau

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pepagi nak memberi mana yang patut.. Yang ni bukan nak memberi sepenuhnya tapi nak bagi harga kasih sayang sket untuk semua yang follow n singgah kat blog Jom Singgah shoppe ye.

Bagi yang suka pakai skirt saloma macam pic kat bawah nie boleh usha mana berkenan dihati ye. Tapi tak semua warna available... tapi sambutan yang menggalakan owner akan restok lagi ye.



Retail sebelum ni rm25 tapi kalau ni Jom singgah shoppe nak bg diskaun tau.. harga kasih sayang serendah rm20 sahaja.. stok terhad.. sapa cepat dia dapat ye.

Selasa, 18 November 2014

Restok Skirt Duyung Songket

Alhamdulillah, sambutan memang mengalakkan.. jadi stok baru je restok untuk skirt duyung songket nie ye. Semua pattern available untuk skirt duyung songket warna gold dan silver. Semua dengan harga yang sangat menarik tertarik...

Meh usha rapat2 ye.. sapa cepat dia dapat. Harga serendah RM50 FRee postage sem, SS tambah RM3.


Ni la semua pattern yang available ye. Semua pun cantik2 sangat boss.. kalau nak kenduri kendara memang menyerlah dari jauh dah nampak.. wah comelnya.. apa2 usha la dulu ye.. mana tau berkenan dihati.

-Skirt Duyung Songket-

Getah dipinggang boleh stretch dari 24" sampai 42"

Material yang Stretchable Fit XS sampai XL tauuuu sggtt 

*Seriously cantik & selesa

*Labuh 100cm / 39"

*Preggy pun boleh pakai

Long Kimono Kebaya yang terlebih HOT!!

Assalamualaikum dan selamat pagi semua..Pantai timur ni dah start musim hujan.. tiap hari hujan.. tapi nasib baik keje dari rumah, masih bekerja macam biasa sambil jaga anak..

Yang pasti Jom Singgah Shoppe akan menyediakan yang terbaik dengan harga runtuh untuk anda semua. Meh usha jangan tak usha.. semua pun cantik2 je. Pepagi ni kita usha long kimono kebaya - boleh dijadikan baju kebaya, blouse dan sesuai untuk match dengan apa pun. Kalau nak bersantai boleh match dengan seluar jeans je.. Kalau nak pergi kenduri kendara boleh match dengan skirt yang sepadan.. salah satu yang pernah saya pernah upload match dengan skirt duyung songket.. memang cantik tau.. cantik tips top murah..


Tadaa.. present long kimono kebaya ye.. skrang ada 3 warna dulu iaitu turquiose, kelabu dan hitam. Nanti kita update warna lain yang available. Harga terbaik serendah RM45 Free POSTAGE sem ye.. SS tambah RM3. Insyaallah kalau beli lebih JIMAT berganda2 tau.

-LONG KIMONO KEBAYA-

*Latest Chiffon Kimono Cardigan/Kimono Kebaya labuh


*Boleh pakai sebagai Cardigan


*Size :Free ! Fits S sampai L


Bahu: 14-15 "
Dada: sampai 36"
Panjang tangan: 23"
Labuh baju : 30"
 

Isnin, 17 November 2014

Preorder Tshirt Muslimah " Mujahidah AL Qassam"

Preorder dan tshirt muslimah exclusive ye. Peminat yang pic colereng askar meh usha dulu. Tshirt muslimah nie memang cantik. Exclusive dan jarang dikeluarkan jadi stoknya agak terhad ye. Ada saiz S hingga 4XL. #Support Gaza, #Keep Praying.


Tshirt Muslimah in da House

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pepagi rasa nak update pasal tshirt muslimah favorite ramai.. sebab dah tinggal sket je stok tshirt muslimah. Tshirt muslimah ni special sket tau sebab ada poket kat tepi.. so senang kalau jenis suka dengan ada poket.

Meh la usha tshirt muslimah yang available ye. Insyallah harga sayang sokmo kita bagi ye. Jangan risau dan khuatir  la ye.

 Ayat kat #TshirtMuslimah dan saiz available 

Purple 
" True Beauty cones from WITHIN" 
Saiz L . 

Maroon 
" Therefore STAND FIRM (in the straight path) as you are commanded" -hud112- 
Saiz M & L . 

Sabtu, 15 November 2014

Blouse CHiffon Sequin in da house.

Rasa dah update kot pasal blouse chiffon sequin nie tapi harini kita update gambar setiap pic la.. bagi terang dan lebih cantik mata memandang gitu.. Nak mix n match dengan skirt chiffon pun boleh sangat dear..

 Ni 4 pilihan warna untuk Sequin Chiffon Blouse iaitu peach, blueblack, merah dan darkcoklat


Ukuran #SequinChiffonBlouse
Bahu 15.5"
Data 38"
Labuh 26.5"
Labuh tangan 21"
Lebar tangan 8"

Skirt Duyung Songket Exclusive

 Assalamualaikum dan selamat pagi semua.

Jom pepagi ni usha skirt songket yang hot meletopp gitu. Bukan apa sebab skirt duyung songket memang comel dan sangat cantik.. Nora Danish pun pakai tau skirt duyung songket nie.. dia pakai warna gold. Material memang lembut dan sangat sejuk.. suka2. Meh la usha dulu mana tau ada berkenan dihati.. yahooooo.

Pattern Skirt Duyung Songket.


Jumaat, 14 November 2014

Sapa nak FREE SoftBook??

Ni hadiah khas untuk si manja tapi mak ayah la yang kena join tau. Kali ini khas untuk semua yang ada IG atau Intagram ye. Semua update dari sana sahaja. Contest pun memang simple sangat tak perlu nak tag kekawan lain kecuali tag banyak @jom_singgah_shoppe kat ig ye. Apa lagi bagi yang suka bergambar dengan si manja meh la join ye.


 @jom_singgah_shoppe nak bagi softbook percuma.. meh tengok2 dulu ye.. . . 

Syarat simple je.. . 

- Follow @jom_singgah_shoppe 
- Snap gambar family **yang penting kena ada gambar si manja ye. 
- tag @jom_singgah_shoppe 
- hastag #ContestSiManja #JomSinggahShoppe . . 

Selasa, 11 November 2014

Nora Danish pun pakai Skirt Duyung Songket

Assalamualaikum dan selamat pagi semua ye.

Pepagi dah borak2 pasal artis lak.. haha. xper la kan. sekali kala borak2 pasal artis. Nak jumpa tuan tak boleh, share gambar pun jadi la.


Tengok betul2 kat pic nora danish tu.. sama kan dengan skirt duyung songket yang kita jual. Memang cantik la Nora Danish pakai. Orang biasa macam kita yang takda apa2 pun boleh gak bergaya sakan dengan skirt duyung songket. Meh usha mana yang berkenan dihati ye. Ada banyak pattern tau.. pastu ada 2 warna la iaitu gold dan silvers. Semua pun cantik, harga la terlajak murah untuk semua buyer Jom Singgah Shoppe ye.

Isnin, 10 November 2014

Skirt Duyung Songket Exclusive

Minat skirt duyung tapi taknak yang plain?? Jom usha skirt duyun yang exclusive nie ye. ala macam songket gitu. Memang superb hot, terlajak laris dan terlajak murah.. hanya di Jom Singgah Shoppe tau.

Meh la usha dulu macamana rupa skirt duyung songket nie ye. Ada 6 pattern design yang cantik menarik tau.. ada warna gold dan silver sahaja setakat nie. Material skirt duyung songket ni adalah crepe high quality, lembut dan sangat best memakai sebab lembut je kan. Ibu preggy pun boleh pakai tau..


skirt duyung songket

Jumaat, 7 November 2014

Kebaya Moden Songket

Assalam. Lama tak update rasanya.. meh usha skirt dan baju kebaya moden lak ye. Harga giler murah tau. Nora danish pun pakai skirt duyung songket nie. Memang hot meletopp skrang ni. Lagipun sebab material memang cantik tau. Rugi tak beli kalau suka pakai kebaya moden songket.


Meh tengok gambar dulu ye..



Ni la baju kebaya moden songket ye.. memang match baju kebaya pendek sebab kat ada tangan ada hiasan songket macam kat skirt duyung songket. Kalau beli sepasang harga serendah rm90 free postage sem ye.. ss tambah rm5.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...