Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 24 Oktober 2014

Tutu skirt dengan ribbony belt

Latest tutu skirt in da house.. harga takyah cerita memang murah sokmo deh.. serendah rm25 sahaja. Xper sale sokmo dan murah sokmo..haha.

Jom usha tutu skirt dengan ribbony gold belt nie macamana rupa ye.




Ni sample tutu skirt dengan ribbony belt tu - warma purple n close up untuk ribbony belt skali la ye. Warna yang sama macam skirt tutu biasa ye iaitu 10 warna semuanya.



Semua warna pun comel2 je tutu skirt nie. Untuk design tutu skirt dah ada 3pattern.

Hepi shopping dan cuci mata la semua. Insyaallah harga terbaik dan termurah hanya di Jom singgah shoppe ye. Sms / wassap 0199517292 laju kalau nak check stok mana yang ada.. maklumlah fast selling.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...