Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 21 Oktober 2014

Tutu skirt antara skirt yang hot.

Hot ke skirt tutu ni ye? Memang hot kalau jenis yang suka pakai skirt dan skirt tutu antara yang menjadi perhatian untuk pemakai skirt, huhu. Ntah apa2 ke mengarut memalam buta nie. Tapi yang pasti tadi sempat juga wat spot check stok untuk skirt tutu ye. Skirt tutu ada yang biasa dan ada gold kat pinggang.


Apa2 jom usha pic skirt tutu dulu ye..



Ni lak antara warna skirr tutu yang available ye.



Tadaa.. ni jela warna yang available setakat ni iaitu Hitam , Merah , Kelabu , Purple, Darkcoklat , Royal blue, Blue black dan.Dusty pink . Jadi apa tunggu meh la usha skirt tutu yang cantik menarik ni ye. Harha yang pasti memang hot dan murah meletop2. Harga sentiasa murah di Jom Singgah Shoppe ( KT0319311 - P ) tau iaitu serendah rm25 sahaja.. kos pos rm6 sem, rm8 sabah serawak ye

Kalau dah berkenan jangan tunggu lama2 tau.. kan dah sold out menyesal tak sudah.. maklumlah harga tengah murah sesangat tu. pm laju2 sms / wassap 0199517292.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...