Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 25 Oktober 2014

Settle order mini karipap

Alhamdulillah 2-3malam asyik layan mini karipap lak.. maklum lah nak siapkan order mana patut dan siapka untuk booth kat ganu pada 31okt dan 1nov kat #stadiumtertutupgongbadak. Orang ganu jangan lupa singgah deh.. artis pun ramai gak.. pakat meriahkan lagi festival ni ye.




Tadaa. Ni la mini karipap snek tradisional tapi masih diminat ramai. Mana tak kalau start makan susah nak berenti. Pastu tu repeat order je. Insyallah dijamin sedap dan ranggup tau. Mini karipap pun gemuk2, ru tandanya isi serundingnya padat. Kalay sebalang tu hanya rm13 sahaja tau.. berat dalam 350gm dan 50pcs plus2.


Meh pakat try belaka ye. Insyallah sedap.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...