Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 16 Oktober 2014

Seluar Pallazo Chiffon in da house

Insyaallah kalau xda apa2 halangan dalam sehari dua ni seluar pallazo chiffon akan berada dalam wardrobe Jom Singgah Shoppe ye. Warna yang cantik menarik tau. Harga takyah cakap lah memang super dooper murah dan sentiasa murah iaitu serendah rm25 sahaja sehelai.



Jom usha warna sesuai untuk pemakaian santai ye. Memang comel dan harga pun murah. Material chiffon dengan full lining. Pilihan warna pun cantik2 dan sesuai dipakai untuk aktiviti santai. Memang tak rugi la rembat sehelai dua..



Berita baik ::

Khas untuk terengganu, jom pakat serbu booth S85 di stadium tertutup gong badak ye sempena #on9shopfestival. Jom pakat mari dan ramai retis lak.. meh tanda dalam diari belaka pada 31okt dan 1nov.

Apa2 boleh sms / wassap 0199517292

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================       
  Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google +  
 
  Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   
 



Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir

  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292

IG - @pokoksena85
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 

Blog:- 


  


FanPage -  
http://www.facebook.com/JomSinggah09  https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...