Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 23 Oktober 2014

Rezeki pada hari public deepavalic

Alhamdulillah walaupun cuti tapi order masuk tak henti2. Alhamdulillah syukur sangat. Ramai customer pakat borong skirt duyung dan skirt pallas yang tengah sale dengan harga meletop2 murah tau. Memang murah la dengan kata lain. Skirt duyung serendah rm20 sahaja, kos pos sem rm6, ss rm8.



Majoriti parcel ni adalah customer yang beli skirt duying dan ada juga borong terus dengan harga murah giler.. alhamdulillah.


Tak tau skirt duyung macaman rupa.. jom usha dulu ye skirt duyung ni. Mana tau terpaut.. dah la tengah harga murah lak tu.




Tadaa.. ni rupa skirt duyung ye. Semua warna comel2 sangat kan.

Kalau ada area ganu pada 31okt dan 1nov meh la singgah Stadium Tertutup Gong Badak ye. Boleh cuci mata dan rembat skirt murah2.

Meh pakat mari ramai2 ye kat #stadiumtertutupgongbadak pada 31nov &1nov. Artis pun ramai yang datang tau. Singgah jangan tak singgah.

#on9shopfestival #on9shopterengganu #on9shopfestivalvendor #umt #terengganu #unisza #on9shopvendor #vendor

Sms / wassap 0199517292 untuk respon cepat.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...