Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 25 Oktober 2014

Restok skirt pallazo yang hot

Alhamdulilllah petang tadi restok 3item yang memang tengah hot la kiranya dan salah satu adalah skirt pallazo. Material heavy lyra. Ramai yang suka sebab material lyra berat noe.. tak melekat la ye.


Bagi yang tak tau macaman rupa skirt pallazo nie meh usha gambar dulu ye. Super dooper hot dan cun melecun orang kata.. ramai gak customer siap borong terus. Buka apa jimat katanya.. admin lagi suka.. selain dapat bagi harga murah dan terlajak murah.. boleh clear stok mana ada.. tiap2 hari boleh ambil stok baru.. alhamdulillah rezeki Allah.




Tadaa.. ni la dia skirt pallazo yang tengah hot dan cun melecun gitu.. haha. Cantikkan.
Harga memang terlajak murah skrang ni serendah rm23 sahaja.. kalau beli 2-3helai boleh bg diskaun sket la. Share rezeki sket dengan semua ye. Kalau berminat meh pm laju2 sms / wassap 0199517292 ye.

Jangan lambat2 kan menyesal tak sudah sebab stok sold out.. roger terus kalau dah berminat ye nak check warna yang ada ke..

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...