Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 19 Oktober 2014

Restok skirt duyung yang paling hot

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. semalam banyak gak restok duyung tapi harini dah tinggal separuh je lagi.. maklumlah skirt duyung skirt paling laris setakat nie.. skirt yang terlajak laris dengan harga yang sangat terlajak murah tau. Material cotton stretchable.. sesuai sampai saiz L.

Meh usha skirt duyung nie ye..




Ni antara warna skirt duyung yang available iaitu hitam, pink, merah, brown, blueblack, steel blue, dark purple, purple dan royal blue. Warna yang paling cepat sold out coklat, mocha, olive green dan maroon.. skali jalan untuk pos semalam je..



Insyallah harini kita restok lagi mana yang kurang. Pemborong juga dialu2kan ye. Harha terbaik dan termurah untuk skirt duyung. Terlajak laris betul skirt duyung nie. Kalau nak dan dah berkenan dihati meh la pm laju2 untuk harga menarik tertarik.



Pesanan dr ladyboss untuk orang ganu ye.

Kalau nak dapatkan #skirtmurah dan #seluarmurah hanya dr booth S85 @jom_singgah_shoppe ye di #on9shopfestival #stadiumtertutupgongbadak pada 31okt dan 1nov ye.. tanda dalam diari siap2. insyallah semua #skirtmurah dan #seluarmurah ada dijual dengan harga terbaikk... serendah rm25 dan kebawah sahaja.. memang rugi kalau tak cuci mata tau. #skirtduyung #skirtchiffon #skirtpallas #skirttutu #skirtpallazo #seluarpallazo dan banyak lagi.

Snek dan coklat pun ada tau.. siap bagi free sample.. antara yang adalah #minikaripap #popiasimpulankasih #pretzel #maruku #bahulu #coklat. Semua dengan harga murah2 je..

Sms / wassap 0199517292 untuk respon cepat.

Atau boleh cuci mata kat blog www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber / Wechat - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================       
  Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google +  
 
  Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   
 



Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir

  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292

IG - @pokoksena85
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 

Blog:- 


  


FanPage -  
http://www.facebook.com/JomSinggah09  https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...