Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 31 Oktober 2014

Hadiah percuma utk ore ganu yang ada IG ye

Assalamualaikun dan salam jumaat belaka. Harini bersiaran sari terngganu kita. Pasti harga terbaik untuk semua makanan yang dijual di booth S85 #on9shopfestival #stadiumtertutupgongbadak.. harini dan esok sahaja ye. Start dari 9pagi hingga 10malam sahaja..

Beli , snap dan menang.. senang je contect ye. Memang tak menyesal kalau singgah kat booth S85.




Ni image yang comel lotte.. shopping, snap dan menang.. senang sangat tau. Meh tengok apa syarat dan apa perlu anda lakukan ye..


- Follow IG @jom_singgah_shoppe
- Shopping kat booth S85 @jom_singgah_shoppe
- Snap item yang dibeli dengan perkara berkaitan dengan @jom_singgah_shoppe ( kat sini ada stand bunting je la. )
- tag @jom_singgah_shoppe kat ig
- hastag #JomSinggahShoppe

Settle untuk contest.. senang dan mudahkan.. meh pakat shopping dan join ye.. insyallah selasa boleh umum pemenang yang bertuah.. ye. Jadi apa lagi meh la singgah dan shoppeling kat booth S85 @jom_singgah_shoppe di #stadiumtertutupgongbadak



Separuh dari collection skirt n seluar dari @jom_singgah_shoppe. Dari harga serendah rm20-25 sahaja.. giler murah.. harga terlajak murah dan memang murah la ye. Semua pattern skirt ada ye.. terbaik.. dari material cotton stretchable, lyra terbaik, chiffon dan net full lining... semua harga terbaik.. dress pun ada tapi tak banyak ye.



Tudung halfmoon labuh pun ada.. owner tak dapat datang tapi halfmoon labuh boleh datang nak jumpa ore ganu ye.. xkan ore ganu xsir jumpa.



Tshirt muslimah pun ada.. meh pakat serbu belaka..


Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber / Wechat - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe 

================================================================       
  Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google +  
 
  Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   
 



Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir

  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292

IG - @pokoksena85
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 

Blog:- 


  


FanPage -  
http://www.facebook.com/JomSinggah09   
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13


Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...