Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 17 Oktober 2014

Feedback Customer yang super gembira

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. sebenar sehari dua ni memang teruja dan suka bila ramai customer bg feedback dan gembira dengan item yang mereka beli.. alhamdulillah syukur sangat sebab rezeki dariNya memang sangat2 banyak..










Ni antara feedback dr customer setakat nie. Alhamdulillah. Terima kasih sebab memang support usahawan kecil macam Jom Singgah Shoppe. Teruskan usaha menyokong kami. Tanpa kali sebagai customer siapa lah kami.

Pesanan ladyboss::

Ore ganu sila tanda tarikh 31okt dan 1nove belaka ye.. pakat singgah booth S85 sempena #on9shopfestival kat #stadiumtertutupgongbadak ye. Mari jangan mari.. kasi havox habis.. kalau nak skirt n seluar murah memang kena singgah deh.. ada makanan banyak nie..

Apa2 sms / wassap 0199517292 je.. insyaallah cepat respon kalau xda hal penting gak..

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================       
  Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google +  
 
  Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   
 



Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir


  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292

IG - @pokoksena85
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 

 

Blog:- 


  


FanPage -  
http://www.facebook.com/JomSinggah09 
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...