Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 2 Oktober 2014

Baju Kurung Lace yang lebih HOT dan gojess

Tak sempat je nak update pasal baju kurung lace. Memalam macam nie baru ada masa dan kelapangan. Untuk  baju kurung lace yang baru ada 6 warna semuanya tau. Semua warna pun comel2 je baju kurung lace tapi kalau tak minat baju kurung lace memang takleh nak wat apa la..

Apakata jom usha dulu baju kurung lace ye. Kalau berkenan boleh roger sebab harga terbaik dan termurah untuk pengenalan baju kurung lace baru.. Harga serendah RM75 Sem / RM80 SS Free POstage pulok. Memang murah la baju kurung lace. Pastu 10orang terawal akan dapat harga super dooper special sket la ye. Apa lagi meh la rembat baju kurung lace terus ye..




Ni la semua warna baju kurung lace tu ye - ada oren, pink, biru, darkblue, turquiose dan coffee, Semua warna pun cantik dan HOT.. Sempena pengenalan baju kurung lace, admin nak bagi harga runtuh sket la ye tapi untuk serius buyer je la.. bukan yang jenis booking confirm nak tapi bila follow up senyap je... xda masalah pun tapi saya ingin memberi kepada yang betul nak.. takda la simpan lama2 baju kurung lace nie.


Jom tengok ukuran dulu kalau dah berkenan sangat gak..

Baju kurung lace

Bahu 14"
Dada 30"
Pinggang 28"
Pinggung 30"
Labuh tangan 23"
Labuh 27"

Skirt lace

Pinggang 24-32"
Punggung 32-34"
Labuh 37"



Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================       
  Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google +  
 
  Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   
 



Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir


  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292

IG - @pokoksena85
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 

Blog:- 


  


FanPage -  
http://www.facebook.com/JomSinggah09 
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...