Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 31 Oktober 2014

Hadiah percuma utk ore ganu yang ada IG ye

Assalamualaikun dan salam jumaat belaka. Harini bersiaran sari terngganu kita. Pasti harga terbaik untuk semua makanan yang dijual di booth S85 #on9shopfestival #stadiumtertutupgongbadak.. harini dan esok sahaja ye. Start dari 9pagi hingga 10malam sahaja..

Beli , snap dan menang.. senang je contect ye. Memang tak menyesal kalau singgah kat booth S85.




Ni image yang comel lotte.. shopping, snap dan menang.. senang sangat tau. Meh tengok apa syarat dan apa perlu anda lakukan ye..

Rabu, 29 Oktober 2014

Skirt dan seluar murah kat #stadiumtertutupgongbadak

Alhamdulillah tinggal esok sehari lagi sebelun event #on9shopfestival kat #stadiumtertutupgongbadak pada 31okt & 1nov ye. Jangan lupa ye singgah belaka kat booth S85. Mana tau nak dapat hadiah percuma ko.. kalau ada ig baik follow laju2 @jom_singgah_shoppe. Skirt murah dan seluar murah ada serendah rm20-25 sahaja.. comel2 lok..




Artis pun ada tau.. aydajebat, fizoomar dan yana samsuddin. Meh pakat serbu belaka. Jangan lupa singgah booth S85 skali ye.

Ahad, 26 Oktober 2014

Settle packing untuk urusan pos esok

Alhamdulillah.. settle urusan packing untuk pos esok..lega sket rasanya. Esok angkut masuk keta je.. xyah nak kelam kabut packing n berebut dengan anak dara sorang tu.




Tada... antara parcel yang dah siap packing. Ramai ambil peluang borong terus.. jimat duit pos, pastu dapat harga runtuh lak.. memang jimat berganda2 tau. Kalau beli lebih dari sehelai pun still dapat diskaun. Share rezeki..

Sabtu, 25 Oktober 2014

Settle order mini karipap

Alhamdulillah 2-3malam asyik layan mini karipap lak.. maklum lah nak siapkan order mana patut dan siapka untuk booth kat ganu pada 31okt dan 1nov kat #stadiumtertutupgongbadak. Orang ganu jangan lupa singgah deh.. artis pun ramai gak.. pakat meriahkan lagi festival ni ye.




Tadaa. Ni la mini karipap snek tradisional tapi masih diminat ramai. Mana tak kalau start makan susah nak berenti. Pastu tu repeat order je. Insyallah dijamin sedap dan ranggup tau. Mini karipap pun gemuk2, ru tandanya isi serundingnya padat. Kalay sebalang tu hanya rm13 sahaja tau.. berat dalam 350gm dan 50pcs plus2.


Meh pakat try belaka ye. Insyallah sedap.

Restok skirt pallazo yang hot

Alhamdulilllah petang tadi restok 3item yang memang tengah hot la kiranya dan salah satu adalah skirt pallazo. Material heavy lyra. Ramai yang suka sebab material lyra berat noe.. tak melekat la ye.


Bagi yang tak tau macaman rupa skirt pallazo nie meh usha gambar dulu ye. Super dooper hot dan cun melecun orang kata.. ramai gak customer siap borong terus. Buka apa jimat katanya.. admin lagi suka.. selain dapat bagi harga murah dan terlajak murah.. boleh clear stok mana ada.. tiap2 hari boleh ambil stok baru.. alhamdulillah rezeki Allah.




Tadaa.. ni la dia skirt pallazo yang tengah hot dan cun melecun gitu.. haha. Cantikkan.
Harga memang terlajak murah skrang ni serendah rm23 sahaja.. kalau beli 2-3helai boleh bg diskaun sket la. Share rezeki sket dengan semua ye. Kalau berminat meh pm laju2 sms / wassap 0199517292 ye.

Jangan lambat2 kan menyesal tak sudah sebab stok sold out.. roger terus kalau dah berminat ye nak check warna yang ada ke..

Jumaat, 24 Oktober 2014

Tutu skirt dengan ribbony belt

Latest tutu skirt in da house.. harga takyah cerita memang murah sokmo deh.. serendah rm25 sahaja. Xper sale sokmo dan murah sokmo..haha.

Jom usha tutu skirt dengan ribbony gold belt nie macamana rupa ye.




Ni sample tutu skirt dengan ribbony belt tu - warma purple n close up untuk ribbony belt skali la ye. Warna yang sama macam skirt tutu biasa ye iaitu 10 warna semuanya.



Semua warna pun comel2 je tutu skirt nie. Untuk design tutu skirt dah ada 3pattern.

Hepi shopping dan cuci mata la semua. Insyaallah harga terbaik dan termurah hanya di Jom singgah shoppe ye. Sms / wassap 0199517292 laju kalau nak check stok mana yang ada.. maklumlah fast selling.

Khamis, 23 Oktober 2014

Rezeki pada hari public deepavalic

Alhamdulillah walaupun cuti tapi order masuk tak henti2. Alhamdulillah syukur sangat. Ramai customer pakat borong skirt duyung dan skirt pallas yang tengah sale dengan harga meletop2 murah tau. Memang murah la dengan kata lain. Skirt duyung serendah rm20 sahaja, kos pos sem rm6, ss rm8.



Majoriti parcel ni adalah customer yang beli skirt duying dan ada juga borong terus dengan harga murah giler.. alhamdulillah.


Tak tau skirt duyung macaman rupa.. jom usha dulu ye skirt duyung ni. Mana tau terpaut.. dah la tengah harga murah lak tu.




Tadaa.. ni rupa skirt duyung ye. Semua warna comel2 sangat kan.

Kalau ada area ganu pada 31okt dan 1nov meh la singgah Stadium Tertutup Gong Badak ye. Boleh cuci mata dan rembat skirt murah2.

Meh pakat mari ramai2 ye kat #stadiumtertutupgongbadak pada 31nov &1nov. Artis pun ramai yang datang tau. Singgah jangan tak singgah.

#on9shopfestival #on9shopterengganu #on9shopfestivalvendor #umt #terengganu #unisza #on9shopvendor #vendor

Sms / wassap 0199517292 untuk respon cepat.

Festival di Stadium Tertutup Gomg Badak pada 31okt dan 1nov

Meh singgah sume ye orang ganu.. ada festival terbaikkk.. ramai artis lak tu. Meh pakat singgah deh.

Kalau nak skirt na seluar murah la singgah kat booth S85. Selain tu ada snek best gak macam popia simpulan kasih, mini karipap, bahulu, maruku, rainbow cookies dan coklat. Insyallah sample free pun ada. Meh pakat singgah la ye.





Singgah jangan tak singgah.. insyallah sume item dengan harga murah ye..

Selasa, 21 Oktober 2014

Tutu skirt antara skirt yang hot.

Hot ke skirt tutu ni ye? Memang hot kalau jenis yang suka pakai skirt dan skirt tutu antara yang menjadi perhatian untuk pemakai skirt, huhu. Ntah apa2 ke mengarut memalam buta nie. Tapi yang pasti tadi sempat juga wat spot check stok untuk skirt tutu ye. Skirt tutu ada yang biasa dan ada gold kat pinggang.


Apa2 jom usha pic skirt tutu dulu ye..



Ni lak antara warna skirr tutu yang available ye.



Tadaa.. ni jela warna yang available setakat ni iaitu Hitam , Merah , Kelabu , Purple, Darkcoklat , Royal blue, Blue black dan.Dusty pink . Jadi apa tunggu meh la usha skirt tutu yang cantik menarik ni ye. Harha yang pasti memang hot dan murah meletop2. Harga sentiasa murah di Jom Singgah Shoppe ( KT0319311 - P ) tau iaitu serendah rm25 sahaja.. kos pos rm6 sem, rm8 sabah serawak ye

Kalau dah berkenan jangan tunggu lama2 tau.. kan dah sold out menyesal tak sudah.. maklumlah harga tengah murah sesangat tu. pm laju2 sms / wassap 0199517292.

Ahad, 19 Oktober 2014

Restok skirt duyung yang paling hot

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. semalam banyak gak restok duyung tapi harini dah tinggal separuh je lagi.. maklumlah skirt duyung skirt paling laris setakat nie.. skirt yang terlajak laris dengan harga yang sangat terlajak murah tau. Material cotton stretchable.. sesuai sampai saiz L.

Meh usha skirt duyung nie ye..




Ni antara warna skirt duyung yang available iaitu hitam, pink, merah, brown, blueblack, steel blue, dark purple, purple dan royal blue. Warna yang paling cepat sold out coklat, mocha, olive green dan maroon.. skali jalan untuk pos semalam je..

Sabtu, 18 Oktober 2014

Restok skirt dan seluar yang tengah hot..

Alhamdulillah petang tadi dah selamat restok 3 item yang memang tengah hot tau iaitu skirt tutu, skirt duyung dan seluar pallazo chiffon.. tak semua warna yang available tapi kebanyakkan ada la ye.


Meh usha macamana ntah rupa skirt tutu, skirt duyung dan seluar pallazo chiffon.



Tada.. ni pic rupa skirt tutu, skirt duyung dan seluar pallazo chiffon. Skali rembat skirt tutu dengan gold belt. Yang pasti comel gak la ye. Harga setiasa murah tau.. serendah rm25 sahaja.. sapa cepat dia dapat ye.. meh usha laju2 ye..

Jumaat, 17 Oktober 2014

Feedback Customer yang super gembira

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. sebenar sehari dua ni memang teruja dan suka bila ramai customer bg feedback dan gembira dengan item yang mereka beli.. alhamdulillah syukur sangat sebab rezeki dariNya memang sangat2 banyak..




Khamis, 16 Oktober 2014

Seluar Pallazo Chiffon in da house

Insyaallah kalau xda apa2 halangan dalam sehari dua ni seluar pallazo chiffon akan berada dalam wardrobe Jom Singgah Shoppe ye. Warna yang cantik menarik tau. Harga takyah cakap lah memang super dooper murah dan sentiasa murah iaitu serendah rm25 sahaja sehelai.



Jom usha warna sesuai untuk pemakaian santai ye. Memang comel dan harga pun murah. Material chiffon dengan full lining. Pilihan warna pun cantik2 dan sesuai dipakai untuk aktiviti santai. Memang tak rugi la rembat sehelai dua..

Skirt chiffon glitter yang gojess

Bagi peminat skirt chiffon meh pakat usha deh.. insyaallah harga memang murah sungguh ye.. murah sangat je ni.. murah serendah rm25 sehelai sahaja tapi tak masuk pos lagi ye. Kos pos lak rm6 untuk sem dan sabah serawak rm8 ye. Tapi kalau 2-3helai kosnya dah berlainan ye..

Asyik cerita pasal harga yang murah sesangat ye.. jom usha warna apa yang ada.




On9 Shop Festival di Terengganu

Berita baik sesangat untuk ore ganu ni ye. Jom Singgah Shoppe pun akan join booth ni juga. Mai pakai sini deh.. jangan segan jangan malu nak singgah.. insyaallah ada gift dan item yang harga superdooper meleeetooop murah la.



Ni detail pasal festival tu deh.. jom pakat tanda dalam diary masing2 pada 31okt dan 1nov di Stadium Tertutup Gong Badak..

Isnin, 13 Oktober 2014

Chiffon glitter skirt

Assalamualaikum dan selamat pagi. Macam lama je tak update apa2 kat blog nie ye.. ni ada skirt terbaru tau.. meh usha mana tau berkenan dihati ye.

Chiffon glitter skirt ada 6 warna semua iaitu biru, purple, maroon, turquiose, kuning dan dusty pink. Semua warna pun comel2 sangat. Harga takyah cakap la, memang meletup2 murah tau..



Khamis, 2 Oktober 2014

Baju Kurung Lace yang lebih HOT dan gojess

Tak sempat je nak update pasal baju kurung lace. Memalam macam nie baru ada masa dan kelapangan. Untuk  baju kurung lace yang baru ada 6 warna semuanya tau. Semua warna pun comel2 je baju kurung lace tapi kalau tak minat baju kurung lace memang takleh nak wat apa la..

Apakata jom usha dulu baju kurung lace ye. Kalau berkenan boleh roger sebab harga terbaik dan termurah untuk pengenalan baju kurung lace baru.. Harga serendah RM75 Sem / RM80 SS Free POstage pulok. Memang murah la baju kurung lace. Pastu 10orang terawal akan dapat harga super dooper special sket la ye. Apa lagi meh la rembat baju kurung lace terus ye..




Ni la semua warna baju kurung lace tu ye - ada oren, pink, biru, darkblue, turquiose dan coffee, Semua warna pun cantik dan HOT.. Sempena pengenalan baju kurung lace, admin nak bagi harga runtuh sket la ye tapi untuk serius buyer je la.. bukan yang jenis booking confirm nak tapi bila follow up senyap je... xda masalah pun tapi saya ingin memberi kepada yang betul nak.. takda la simpan lama2 baju kurung lace nie.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...