Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 25 September 2014

Skirt Duyung yang comel dan gojess


Assalamualaikum dan selamat petang semua. Macam lama je tak udpate guna lappy nie,, alhamdulillah akhirnya dapat jua dengan laptop nak update blog..hahah. Bukan apa sebab line limited kan, guna tepon memang line ok sket.

Apa2 pun jom back to topic.. nak update pasal skirt duyung lak ye. Permintaan untuk skirt duyung memang sangat positif tambah2 untuk pemakain yang slim dan suka pakai skirt. Skirt duyung cotton memang comel dan gojess. Muat sampai saiz xxl gak sebab kain stretchable kan. Apa kata usha tengok gambar lak, orang kata biar gambar yang ceritakan segalanya..

Skirt Duyung Cotton
Skirt Duyung Cotton
 Tadaa.. ni la rupa skirt duyung ye.. agak2 macam ikan duyung tak. Comelkan. Harga offer sekarang nie pun memang comel juga tau serendah rm19 sahaja.. pos rm6 untuk pos sem. SS RM10 untuk kos pos. Ni kira harga beli sehelai dengan harga borong. Kalau ambil banyak, insyallah boleh kurang seringgit dua tengok kuantiti. Tapi tak semua warna yang available la ye. Kat bawah ada update stok terbaru.


Skirt Duyung Cotton
Stok terbaru skirt duyung
Warna skirt duyung yang available - hitam, mocha, kelabu, pink, purple, olive green, darkbrown, merah, dan royal blue. Pilih mana yang berkenan

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================       
  Follow Mazlina on Google +  

 
   Salam Sayang,
 Mazlina Mohd Nazir   



 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 

http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/

 
Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   


FanPage - 
http://www.facebook.com/JomSinggah09   
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13


Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe



Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...