Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 13 September 2014

Skirt dan seluar pallazo belang.

Alhamdulillah.. skirt dan seluar pallazo antara yang hot juga la sepanjang offer berjalan nie.. insyallah sepanjaang september.. offer beli sehelai dengan harga borong.. memang superb dooper murah.. penjimatan berganda. Sapa nak angkat tangan..

Apa2 jom usha skirt dan seluar pallazo belang.. material lyra. Sedap dan selesa dipakai. Kain berat ke bawah la.. Memang selesa dipakai. Sesuai dipakai oleh ibu mengandung dan saiz plus. Memang berbaloi2 tau. Harga pun sangat murah sahaja serendah RM19 sahaja sehelai tapi belum masuk postage la. Untuk sem postage untuk sehelai rm6 sahaja.. postage depend pada kuantiti gak la ye.




Ni skirt pallazo belang tu.. ada warna pink, peach, coklat, merah.. belang biru dan hitam tak masuk dalam gambar lak sebab stok baru sampao harini.. huhu





Ni pulak seluar pallazo belang.. belang lebih besar berbanding skirt ye. Ada warna hitam, coklat, purple dan kuning. Insyaallah minggu ada stok warna lain lak ye..

Semua comel2 kan je kan.. meh la usha.. harga terbaik dan murah sangat2 untuk bulan ni. Apa2 sms / wassap 0199517292 untuk fast respon. Have a nice weekend semua..

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================       
  Follow Mazlina on Google +  

 
   Salam Sayang,
 Mazlina Mohd Nazir   


 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 

http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/

 
Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   


FanPage - 
http://www.facebook.com/JomSinggah09   
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13


Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...