Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 10 September 2014

Skirt ct kembang sesuai untuk saiz plus dan ibu mengandung

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pepagi nak update pasal skirt ct pattern kembang. Material cotton tshirt lembut dan kain stretchable. Sangat selesa dipakai. Sesuai dipakai kemana sahaja.. aktiviti santai..jejalan. Harga memang murah tau.. bulan ni nak offer rm24 sahaja termasuk pos. Sapa cepat dia dapat lah sebab stok sangat terhad dan limited ye.

Jom la usha skirt ct kembang nie.




Ni la antara warna yang ada untuk skirt ct kembang.. iaitu kelabu gelap, pink, royal blue, hitam, maroon, coklat dan merah. Skirt nie free saiz sampai xxl. Saiz besar lagi pun boleh je. Ibu mengandung pun boleh pakai.. memang selasa sebab tak ketat pun kat pinggang.



Usha jangan tak usha ye. Insyaallah harga terbaik dan murah sepanjang september ini. Apa2 pm sms / wassap 0199517292 direct ye. Sekrang wassap je paling cepat yang boleh respon.. lain2 memang lambat sket la ye. Line tak brape kuat kat kampung nie.

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================       
  Follow Mazlina on Google +  

 
   Salam Sayang,
 Mazlina Mohd Nazir   


 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 

http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/

 
Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   


FanPage - 
http://www.facebook.com/JomSinggah09   
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13


Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...