Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 19 September 2014

Seluar Pallazo dengan harga murah

Assalamualaikum dan selamat malam semua. Seharian harini agak sibuk dengan kenduri kesyukuran tapi alhamdulillah sempat juga update mana yang patut stok skirt dan seluar murah. Dengan kata lain semua item dengan harga murah la bulan nie. Antara item yang murah adalah seluar pallazo material lyra. Harga memang murah sesangat iaitu serendah RM18 sahaja tapi tak termasuk postage la ye. Untuk kos pos rm6 sahaja untuk sem ye.

Jom usha seluar pallazo yang available ye.. mana tau ada yang berkenan dihati dengan harga yang sangat murah dan murah.



 Ni antara warna yang available ye.. biru, hitam, merah, kuning mustard, hijau, purple. Kalau nak request warna lain pun sangat dialu2kan tapi sekurang2nya pembelian lebih dari 3helai dan keatas ye. Free saiz sampai XL, standar saiz.. material lyra.


Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================       
  Follow Mazlina on Google +  

 
   Salam Sayang,
 Mazlina Mohd Nazir   



 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 

http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/

 
Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   


FanPage - 
http://www.facebook.com/JomSinggah09   
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13


Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe



Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...