Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 4 September 2014

Harga runtuh untuk skirt pallas dan mermaid.

Assalamualaikum. Macam lama je tak mengupdate info terkini.. maklum je la line internet kurang sket sejak bertapa kat kampung tapi takper la.. rezeki masih ada kalau Allah izinkan.

Meh la usha2 dulu mana yang berkenan dihati ye.. kali ini nak wat sale beli sehelai sahaja boleh dapat dengan harga borong. Stok terhad sahaja.. serius buyer sangat dialu2kan ye. Diadakan sepanjang minggu ini dan selagi stok masih ada la.. kalau dah sold out..xleh nak wat apa la..

Jom tengok2 mana tau berkenan dihati.




Ni skirt pallas ye.. sesuai untuk saiz plus sehingga xxxl gak la.. cuma makin besar pemakai.. kurang nampak la shape pallas tu..tapi sopan je kalau digayakan dengan baju labuh dan sopan. Warna yang available adalah hitam, coklat, merah dan purple. Kalau ada nak request warna lain pun boleh je tapi kena bersabar sket la sebab nak ambil stok dengan makcik.



Ni pulak skirt mermaid ye.. free saiz dan muat sampai xl sahaja. Ala2 macam saloma gitu. Warna yang ada untuk lelongan harga runtuh skirt mermaid adalah pink, oren, kuning mustard, kelabu dan biru. Lain2 stok memang takda in hand la sebab banyak merantau setakat nie.

Apa2 kalau nak fast respon boleh wassap atau viber. Senang nak bg picture skirt, seluar dan dress yang cantik. September nie memang harga runtuh untuk semua item. Memang murah la dari harga retail biasa.. hanya untuk anda semua ye.. murah dan setiasa murah hanya di Jom Singgah Shoppe dan boutique ye.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...