Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 6 September 2014

Dress lace yang cantik denga harga diskaun..

Alhamdulillah.. ramai yang ambil peluang beli dress gojess dengan harga murah dan lebih banyak diskaun menarik tertarik menanti untuk anda semua. Stok memang agak terhad sebab tak semua warna yang dikehendaki available. Mana yang warna menarik memang cepat sold terutama dress yang ada 3tone warna.. seminggu kat pasaran dah habis.. tapi takper kita usha dress lain yang lebih cantik dan sesuai untuk gaya muslimah terkini. Sopan dan menutup aurat.

Jom la usha dress lace dulu ye.. mana tau ada yang berkenan dihati. Dari 10 warna sekarang tinggal 5-6warna sahaja. Dress lace memamg favorite sepanjang masa kan.








Warna yang ada untuk dress lace adalah fushia, peach, kelabu, hijau dan biru sahaja.. Untuk 5 warna nie adalah dress lace free saiz.. manakala untuk dress lace untuk saiz xl dan muat sampai xxl ada warna lite cream dan fushia sahaja. Kalau berkenan baik pm laju2 ye. Penjimatan sehingga 10% dari harga asal.. diskaun ini valid untuk bula september je tau.

Apa2 pun boleh pm direct untuk fast respo sms / wassap 0199517292

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================       
  Follow Mazlina on Google +  

 
   Salam Sayang,
 Mazlina Mohd Nazir   


 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 

http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/

 
Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   


FanPage - 
http://www.facebook.com/JomSinggah09   
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13


Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...