Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 7 September 2014

Dress budget yang comel dan murah sangat

Bagi peminat dress tapi nak cari dress murah2 je. Meh la singgah dan usha mana yang berkenan dihati ye. Semua dress free saiz muat sampai L. Harga asal rm65-70 depend pada design tapi bulan septem memang nak bagi harga lagi murah.. penjimatan sehingga rm10 tau.. free pos lak tu. Memang murah sesangat la tau.. murah dan harga sale kaw2nya.. dengan kata lain, bulan wat amal untuk semua customer lama dan baru.. penghargaan la kiranya sebab banyak support Jom Singgah Shoppe dan boutique.

Jom usha dress budget dengan harga yang sangat murah sekarang nie..








Butterfly dress.. felixia pun pernah dress macam ni tau simple dan comel.. kalau peminat kupu kupu lagi comel je pakai.

Selain maxi dan butterfly dress ada dua lagi dress budget iaitu sophie dress dan polkadot dress tapi lambat upload.. boleh usha post sebelum nie.. insyallah semua item dengan harga murah.. lebih murah dari harga biasa. Ada juga beli sehelai dengan harga borong ye.. depend pada stok la.. sapa cepat dia dapat.

Apa2 boleh pm direct thru sma atau wassap ye 0199517292.

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================       
  Follow Mazlina on Google +  

 
   Salam Sayang,
 Mazlina Mohd Nazir   


 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 

http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/

 
Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   


FanPage - 
http://www.facebook.com/JomSinggah09   
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13


Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...