Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 10 September 2014

Dress budget dengan harga murah

Assalamualaikum dan selamat pagi semua ye.. pepagi baru sempat nak upload gambar dan bagai.. semalam ada cerita pasal offer untuk dress budget yang comel dan cantik menarik.. insyaallah harga memang menarik juga tau serendah rm65-70 free pos seme tapi bulan nie nak bagi diskaun lagi untuk semua customer tersayang ye.. diskaun rm10 depend pada item la ye. Dress butterfly, maxi, polkadot dan sophie adalah item yang layak dapat diskaun sebanyak rm10. Banyak tu..

Jom usha gambar dress lak ye.. asyik bercerita ntah apa2 kan.




Polkadot dress, material chiffon full lining





Sophie dress.. material lace full lining. Ala2 princess gitu. Nak bergaya untuk raya haji akan datang pun ok. Nak bersantai2 pun boleh je.

Apa2 pun.. semua item yang available kat Jom singgah shoppe layak diskaun menarik tertarik.. setakat ni diskaun sebanyak rm10 tau.. memang banyak nilai rm10. Penjimatan berganda2. Kalau berminat baik pm laju2 ye.. sms / wassap 0199517292

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================       
  Follow Mazlina on Google +  

 
   Salam Sayang,
 Mazlina Mohd Nazir   


 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 

http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/

 
Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   


FanPage - 
http://www.facebook.com/JomSinggah09   
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13


Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...