Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 11 September 2014

Beli sehelai dengan harga borong.. murah

Alhamdulillah.. bulan nie bulan offer la katakan.. semua harga murah dan berbaloi2. Jimat poket.. jimat belanja.. jimat semua la..Jom usha skirt dan seluar yang available untuk harga menarik tertarik.. tapi mana yang tak masuk..masih ada harga murah untuk semua customer ye iaitu range harga serendah RM18-23 sahaja untuk pembelian sehelai untuk bulan ni sahaja. Tetapi kalau beli banyak, insyaallah ada diskaun sket je lagi.




Seluar pallazo in dah house.. warna available dari kiri biru, hitam, kuning mustard, maroon, kuning, hijau dan purple. Ada dua cutting.. muat sampai M dan Xl. Material lyra.





Skirt pallazo.. sementara nie banyak warna basic.. hitam, coklat dan kelabu..insyaallah kalau ada stok baru akan diupdate balik ye.. free saiz dan muat sampai m sebab pinggang kecik dalam 26" dan kurang stretch. Material lyra.



Skirt pallas.. sesuai untuk saiz plus dan muat sehingga xxxl. Material lyra stretchable.




Seluar pallas.. sesuai untuk saiz plus2 dan muat sehingga xxl. lebih besar dari cutting seluar pallazo. Material lyra.




Skirt mermaid.. free saiz dan muat sampai saiz xl. Material lyra.

Bulan september ni bulan penjimatab yang berganda2 tau.. beli sehelai pun dapat harga borong.. kalau borong dapat la murah rm1-2 depend pada item. Meh la usha mana yang berkenan dihati ye.. mana tau nak beli sehelai dua sementara harga tengah murah ye.. apa2 boleh sms/wassap 0199517292.

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================       
  Follow Mazlina on Google +  

 
   Salam Sayang,
 Mazlina Mohd Nazir   


 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 

http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/

 
Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   


FanPage - 
http://www.facebook.com/JomSinggah09   
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13


Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...