Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 30 September 2014

Baju kurung moden lace terbaru..

Bagi peminat setia baju kurung lace meh tengok pattern terbaru baju kurung lace ye..



Ni sample baju kurung lace ye.. ada 6warna semuanya iaiti oren, turquiose, pink, biru, darkblue dan coffee.

Skirt Pallazo Chiffon Belang

Khas untuk peminat skirt pallazo chiffon belang, meh usha ye.. ada 4 warna yang menarik untuk tatapan semua. Free saiz sampai saiz xl. Material chiffon full lining. Harga serendah RM25 sahaja, pos RM6 untuk sem. RM9 untuk SS.


Restok Skirt Duyung

Alhamdulillah semalam dah selamat restok skirt duyung yang sedang hot sekarang nie. Semua warna fast selling. Serius buyer sangat dialu2kan, kalau nak book pun boleh tapi jangan sampai makan minggu dan bulan lak ye.. Apa2 pun saya sangat mengalu2kan serius untuk bagi harga terbaik dan terlampau murah nie.

Jom usha skirt duyung yang available



Warna yang available adalah merah, pink, biru, purple, hitam, darkbrown, mocha, maroon, grey. Meh pakat pilih ye. Harga memang murah ye dalam budget bawah RM20 sahaja. Serius buyer dialu2kan ye. Untuk borong juga dialu2kan.

Isnin, 29 September 2014

Restok Skirt Duyung

Alhamdulillah, tengahri dah selamat borong skirt duyung sket. Sebab ramai yang minat nak borong. Beli 6 helai pun dah dapat harga borong. Meh2 usha ye.. Harga insyaallah memang murah giler.. terlampau lari sebab dah terlampau murah.. serendah bawah RM20 sahaja..

 Jom usha warna skirt duyung yang available ye.



Warna available untuk skirt duyung adalah - Olive green, blue, blue black, darkpurpple, hitam, pink, merah, darkbrown, mocha, maroon dan grey. Free saiz sampai saiz L. Material cotton lembut dan stretchable. Mai pakat pilih ye. Harga murah sokmo nie. Serius buyer dialu2kan.

Ahad, 28 September 2014

Tutu skirt masuk dohh..

Assalamualaikum dan selamat tengahari dah ye.. tutu skirt dah lama ada tapi tak sempat je nak mengupdate.. haha. Ramai peminat tutu skirt nie ye.. harga pun boleh tahan gak kat pasaran nie.. tapi insyaallah harga saya sentiasa murah iaitu serendah rm23 sahaja sehelai.. kalau ambil banyak lebih kurang gak ye.. lebih ambil sehelai dengan harga borong..

Jom usha tutu skirt in dah house.. terlampau murah dan murah dipasaran..

Tutu Skirt

Jumaat, 26 September 2014

SF Beauty, Sinar Kejelitaan

SF Beauty in da house. Maklumlah admin dah pakai sebulan gak, memang best sangat. Kulit makin ok, cerah dan gebu gitu. Alhamdulillah la sejak guna SF beauty, jerawat takda menyinggah sangat plus ada ambil supplemen untuk kulit dari shaklee (promote sket, kalau nak info pasal shaklee boleh singgah kat blog www.jomsinggah.com)


SF beauty penemuan daripada sumber semulajadi utk rawatan kulit yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi. SF beauty bertindak meningkatkan metabolisma kulit dgn penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus, menambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa.

Khamis, 25 September 2014

Skirt Duyung yang comel dan gojess


Assalamualaikum dan selamat petang semua. Macam lama je tak udpate guna lappy nie,, alhamdulillah akhirnya dapat jua dengan laptop nak update blog..hahah. Bukan apa sebab line limited kan, guna tepon memang line ok sket.

Apa2 pun jom back to topic.. nak update pasal skirt duyung lak ye. Permintaan untuk skirt duyung memang sangat positif tambah2 untuk pemakain yang slim dan suka pakai skirt. Skirt duyung cotton memang comel dan gojess. Muat sampai saiz xxl gak sebab kain stretchable kan. Apa kata usha tengok gambar lak, orang kata biar gambar yang ceritakan segalanya..

Skirt Duyung Cotton
Skirt Duyung Cotton
 Tadaa.. ni la rupa skirt duyung ye.. agak2 macam ikan duyung tak. Comelkan. Harga offer sekarang nie pun memang comel juga tau serendah rm19 sahaja.. pos rm6 untuk pos sem. SS RM10 untuk kos pos. Ni kira harga beli sehelai dengan harga borong. Kalau ambil banyak, insyallah boleh kurang seringgit dua tengok kuantiti. Tapi tak semua warna yang available la ye. Kat bawah ada update stok terbaru.

Jumaat, 19 September 2014

Seluar Pallazo dengan harga murah

Assalamualaikum dan selamat malam semua. Seharian harini agak sibuk dengan kenduri kesyukuran tapi alhamdulillah sempat juga update mana yang patut stok skirt dan seluar murah. Dengan kata lain semua item dengan harga murah la bulan nie. Antara item yang murah adalah seluar pallazo material lyra. Harga memang murah sesangat iaitu serendah RM18 sahaja tapi tak termasuk postage la ye. Untuk kos pos rm6 sahaja untuk sem ye.

Jom usha seluar pallazo yang available ye.. mana tau ada yang berkenan dihati dengan harga yang sangat murah dan murah.



 Ni antara warna yang available ye.. biru, hitam, merah, kuning mustard, hijau, purple. Kalau nak request warna lain pun sangat dialu2kan tapi sekurang2nya pembelian lebih dari 3helai dan keatas ye. Free saiz sampai XL, standar saiz.. material lyra.

Rabu, 17 September 2014

Skirt Pallas dengan harga menarik.

Alhamdulillah settle urusan borong skirt pallas. Alhamdulillah permintaan ok tu yang borong lebih sket. Tak kira berbadan kecik atau besar sua boleh pakai skirt pallas nie tau. Memang sesuai untuk saiz plus2 dan ibu mengandung juga. So tak perlu risau lagi.

Jom usha skirt pallas mana yang available ye.



Kebanyakkan warna skirt pallas available ye. Semua item dengan harga murah. Beli sehelai pun dapat harga murah. Atau dengan kata lain beli sehelai dengan harga boronga bulan nie. Meh usha dan beli terus.. sesuai untuk pakai ke mana sahaja.. nak pakai pergi keje pun boleh kalau jenis suka pakai dengan blouse la ye. Range harga dalam rm23 sahaja sehelai. Jadi apa lagi cepat2 serbu ye. Memang harga murah sangat nie. Murah dan cantik skirt pallas. Sesuai untuk saiz plus juga..

Selasa, 16 September 2014

Salam 1 Malaysia dan offer terbaik untuk semua..

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Selamat hari malaysia semua.. dan selamat berehat la semua.




Saya bangga jadi anak Malaysia. Maklum je la malaysia yang aman damai dan rakyat pelbagai kaum. Syukur sebab kita berada di negara aman damai.

Sabtu, 13 September 2014

Skirt dan seluar pallazo belang.

Alhamdulillah.. skirt dan seluar pallazo antara yang hot juga la sepanjang offer berjalan nie.. insyallah sepanjaang september.. offer beli sehelai dengan harga borong.. memang superb dooper murah.. penjimatan berganda. Sapa nak angkat tangan..

Apa2 jom usha skirt dan seluar pallazo belang.. material lyra. Sedap dan selesa dipakai. Kain berat ke bawah la.. Memang selesa dipakai. Sesuai dipakai oleh ibu mengandung dan saiz plus. Memang berbaloi2 tau. Harga pun sangat murah sahaja serendah RM19 sahaja sehelai tapi belum masuk postage la. Untuk sem postage untuk sehelai rm6 sahaja.. postage depend pada kuantiti gak la ye.




Ni skirt pallazo belang tu.. ada warna pink, peach, coklat, merah.. belang biru dan hitam tak masuk dalam gambar lak sebab stok baru sampao harini.. huhu

Khamis, 11 September 2014

Settle aktiviti borong seluar dan skirt.

Alhamdulillah.. harini banyak aktiviti memborong dan ramai yang dah booking.. kebanyakkan borong skirt pallas, seluar pallas, skirt pallazo, seluar pallazo. Baru je pos semalam kot pasal item yang beli sehelai dengan harga borong.. alhamdulillah ramai yang ambil peluang beli dengan harga borong. Range harga dalam rm17-23 sahaja depend pada item yang berkenan dihati. Kalau ambil 10helai keatas insyaallah dapat harga murah sket la ye.

Yang hari takdapat nak snap sebab masih dalam keta tapi iten sama je yang post sebelum. Pilih mana yang berkenan

Beli sehelai dengan harga borong.. murah

Alhamdulillah.. bulan nie bulan offer la katakan.. semua harga murah dan berbaloi2. Jimat poket.. jimat belanja.. jimat semua la..Jom usha skirt dan seluar yang available untuk harga menarik tertarik.. tapi mana yang tak masuk..masih ada harga murah untuk semua customer ye iaitu range harga serendah RM18-23 sahaja untuk pembelian sehelai untuk bulan ni sahaja. Tetapi kalau beli banyak, insyaallah ada diskaun sket je lagi.




Seluar pallazo in dah house.. warna available dari kiri biru, hitam, kuning mustard, maroon, kuning, hijau dan purple. Ada dua cutting.. muat sampai M dan Xl. Material lyra.

Rabu, 10 September 2014

Skirt ct kembang sesuai untuk saiz plus dan ibu mengandung

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pepagi nak update pasal skirt ct pattern kembang. Material cotton tshirt lembut dan kain stretchable. Sangat selesa dipakai. Sesuai dipakai kemana sahaja.. aktiviti santai..jejalan. Harga memang murah tau.. bulan ni nak offer rm24 sahaja termasuk pos. Sapa cepat dia dapat lah sebab stok sangat terhad dan limited ye.

Jom la usha skirt ct kembang nie.




Ni la antara warna yang ada untuk skirt ct kembang.. iaitu kelabu gelap, pink, royal blue, hitam, maroon, coklat dan merah. Skirt nie free saiz sampai xxl. Saiz besar lagi pun boleh je. Ibu mengandung pun boleh pakai.. memang selasa sebab tak ketat pun kat pinggang.

Dress budget dengan harga murah

Assalamualaikum dan selamat pagi semua ye.. pepagi baru sempat nak upload gambar dan bagai.. semalam ada cerita pasal offer untuk dress budget yang comel dan cantik menarik.. insyaallah harga memang menarik juga tau serendah rm65-70 free pos seme tapi bulan nie nak bagi diskaun lagi untuk semua customer tersayang ye.. diskaun rm10 depend pada item la ye. Dress butterfly, maxi, polkadot dan sophie adalah item yang layak dapat diskaun sebanyak rm10. Banyak tu..

Jom usha gambar dress lak ye.. asyik bercerita ntah apa2 kan.




Polkadot dress, material chiffon full lining

Ahad, 7 September 2014

Dress budget yang comel dan murah sangat

Bagi peminat dress tapi nak cari dress murah2 je. Meh la singgah dan usha mana yang berkenan dihati ye. Semua dress free saiz muat sampai L. Harga asal rm65-70 depend pada design tapi bulan septem memang nak bagi harga lagi murah.. penjimatan sehingga rm10 tau.. free pos lak tu. Memang murah sesangat la tau.. murah dan harga sale kaw2nya.. dengan kata lain, bulan wat amal untuk semua customer lama dan baru.. penghargaan la kiranya sebab banyak support Jom Singgah Shoppe dan boutique.

Jom usha dress budget dengan harga yang sangat murah sekarang nie..




Sabtu, 6 September 2014

Dress lace yang cantik denga harga diskaun..

Alhamdulillah.. ramai yang ambil peluang beli dress gojess dengan harga murah dan lebih banyak diskaun menarik tertarik menanti untuk anda semua. Stok memang agak terhad sebab tak semua warna yang dikehendaki available. Mana yang warna menarik memang cepat sold terutama dress yang ada 3tone warna.. seminggu kat pasaran dah habis.. tapi takper kita usha dress lain yang lebih cantik dan sesuai untuk gaya muslimah terkini. Sopan dan menutup aurat.

Jom la usha dress lace dulu ye.. mana tau ada yang berkenan dihati. Dari 10 warna sekarang tinggal 5-6warna sahaja. Dress lace memamg favorite sepanjang masa kan.




Khamis, 4 September 2014

Harga runtuh untuk skirt pallas dan mermaid.

Assalamualaikum. Macam lama je tak mengupdate info terkini.. maklum je la line internet kurang sket sejak bertapa kat kampung tapi takper la.. rezeki masih ada kalau Allah izinkan.

Meh la usha2 dulu mana yang berkenan dihati ye.. kali ini nak wat sale beli sehelai sahaja boleh dapat dengan harga borong. Stok terhad sahaja.. serius buyer sangat dialu2kan ye. Diadakan sepanjang minggu ini dan selagi stok masih ada la.. kalau dah sold out..xleh nak wat apa la..

Jom tengok2 mana tau berkenan dihati.




Ni skirt pallas ye.. sesuai untuk saiz plus sehingga xxxl gak la.. cuma makin besar pemakai.. kurang nampak la shape pallas tu..tapi sopan je kalau digayakan dengan baju labuh dan sopan. Warna yang available adalah hitam, coklat, merah dan purple. Kalau ada nak request warna lain pun boleh je tapi kena bersabar sket la sebab nak ambil stok dengan makcik.



Ni pulak skirt mermaid ye.. free saiz dan muat sampai xl sahaja. Ala2 macam saloma gitu. Warna yang ada untuk lelongan harga runtuh skirt mermaid adalah pink, oren, kuning mustard, kelabu dan biru. Lain2 stok memang takda in hand la sebab banyak merantau setakat nie.

Apa2 kalau nak fast respon boleh wassap atau viber. Senang nak bg picture skirt, seluar dan dress yang cantik. September nie memang harga runtuh untuk semua item. Memang murah la dari harga retail biasa.. hanya untuk anda semua ye.. murah dan setiasa murah hanya di Jom Singgah Shoppe dan boutique ye.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...