Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 28 Ogos 2014

Sophie Dress yang ala2 princess gitu

Assalamualakum dan selamat pagi semua. Pepagi nak update pasal dress baru.. huhu. Kalau peminat lace memang sesuai sangat sebab material utama lace dan lyra.


Dress sophie ni free saiz dan muat untuk yang berbadan xs to small L sebab ada cutting kat pinggang.. meh la usha ye..




Pilihan warna dress sophie, lace depan dan bawah.. dan cutting belakang..

Ukuran Sophie Dress

Bahu 15.5"
Dada 32"
Pinggang 24-30" cutting
Pinggung 42"
Labuh tangan 21"
Labuh 54"



Kalau nak jelas lagi.. jom usha gambar dress sophie ni lak..



Nti akan upload skali dengan model. Mungkin lebih jelas kan..

Kalau berkenan baik pm laju2. Insyaallah harga pun menarik tertarik.. murah. Budget dalam rm70 ke bawah je..

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================       
  Follow Mazlina on Google +  

 
   Salam Sayang,
 Mazlina Mohd Nazir   


 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 

http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/

Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   


FanPage - 
http://www.facebook.com/JomSinggah09  https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...