Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 16 Ogos 2014

Shawl Halfmoon Labuh - sopan dan menutup aurat

Bagi peminat shawl halfmoon, jom usha shawl halfmoon labuh yang cantik menarik. Lagipun shawl halfmoon labuh lebih sopan dan menutup aurat. Ada free 2layer purdah sekali.. tapi kalau tak pakai, boleh simpan wat kenangan je.

Jom usha warna yang ada untuk shawl halfmoon labuh.



Ni pilihan warna untuk shawl halfmoon labuh ye. Nti kita usha setiap warna shawl halfmoon pulak.


















Setakat ada yang ni sahaja yang sempat diupload. Insyaallah sehari dua akan upload semua gambar macam warna kat atas ye.

Selamat usha shawl halfmoon labuh ye. Manatau nak ubah dr biasa kepada yang labuh sket. Yang lebih sopan dan menutup aurat. Tak salah kan.

4 ulasan:

  1. RM34 free pos n niqab skali dear

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. maaf lambat perasan komen.. boleh sms/wassap 0199517292. semua detail ada kat blog nie..

      Padam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...