Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 13 Ogos 2014

Shawl Halfmoon Labuh - Siri 2

Maklumlah upload sket demin sedikit yang jadi ada siri 1, 2 dan seterusnya la kot sebab tak habis combine lagi gambar2 semua yang ada.

Apa2 jom la usha mana yang siap ye.


Pilihan warna untuk shawl halfmoon labuh ye. Jom usha setiap warna lak yang dah siap di combine kan..


Shawl Halfmoon Labuh Kelabu - 3


Shawl Halfmoon Labuh - 8




Shawl Halfmoon Labuh Dark Purple - 10


Shawl Halfmoon Labuh Dark blue - 2


Shawl Halfmoon Labuh Dark Orange - 4.

Maaf la sebab no shawl halfmoon agak bercelaru sket.. apa2 pun cuci mata ikut warna pun boleh je.. kalau berminat baik pm laju2 ye.. mana tau takut sold out lak.

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================       
  Follow Mazlina on Google +  
   Salam Sayang, Mazlina Mohd Nazir   



 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 


http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
 


Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir


  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   



FanPage - 
http://www.facebook.com/JomSinggah09 
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe


2 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...