Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 30 Ogos 2014

Seluar & skirt pallas untuk pemakai saiz plus

Assalamualaikum semua. Bagi yang suka seluar kembang ala palazo boleh usha skirt dan seluar pallas lak ye.. tak kira lah anda berbadan kecil atau besar.. insyallah memang muat sampai xxxl gitu gak la.

Alhamdulillah baru tadi dapat pic dari customer dan customer pun suka pakai seluar pallas nie..




Semua pinky je.. tapi yang penting nak tunjuk yang saiz plus2 sangat sesuai pakai seluar pallas nie.. skirt pallas pun sama gak..


Insyaallah kalau ada customer bagi gambar untul skirt.. saya akan update lagi ye.

Jadi apa lagi.. sementara tengah offer silalah pm lelaju.. insyallah harga terbaik dan terendah untuk anda semua ye.. sentiasa murah dan berkualiti.

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================       
  Follow Mazlina on Google +  

 
   Salam Sayang,
 Mazlina Mohd Nazir   


 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 

http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/


Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir

  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   


FanPage - 
http://www.facebook.com/JomSinggah09 
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...