Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 14 Ogos 2014

Khas untuk peminat PINK

Assalamualaikum dan selamat tengahari semua. Post ni khas untuk sapa yang suka dress labuh warna pink ye.. insyaallah harga menarik tertarik untuk anda semua ye.

Jom usha dress yang cantik menarik nie ye. Yang penting sopan dan menutup aurat. Sesuai untuk semua muslimah ye.



Untuk dress ni ada dua saiz iaitu free saiz (muat sampai L) dan saiz Xl (muat sampai xxl) tapi apa2 pun meh refer ukuran la ye. Senang nak budget..

Ni ukuran chiffon lace dress untuk dress free saiz..

FREE SIZE

LENGTH : 55"
SHOULDER : 14"
BUST : 38"
WAIST : 40"
ARM LENGTH : 23"
ARMPIT WIDTH : 19"


(FIT UNTIL 40) 

Ni pula ukuran untuk dress chiffon lace untuk saiz XL.

LENGTH : 55"
SHOULDER : 17"
BUST : 46"
WAIST : 48"
ARM LENGTH : 22.5"
ARMPIT WIDTH : 23"

(FIT UNTIL 48)

Kalau rasa muat boleh la usha2 mana yang berkenan dihati ye.. selain warna fushia/pink ada dress warna lain lagi tau...

Insyaallah harga terbaik untuk seriua buyer ye.

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================       
  Follow Mazlina on Google +  
   Salam Sayang, Mazlina Mohd Nazir   



 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 


http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
 


Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir


  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   



FanPage - 
http://www.facebook.com/JomSinggah09 
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe




4 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...